|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GOSPODE BOZE NE GO KAZUVAM OVA OD PROTIVENJETO PROBAJ SI OD SVOE SO SAKAS NO - IMAS LI TI PRETSTAVA SO SE ZBORUVA VO OVA TEMA???? ABE OVA E SEKSUALNA TEMA- ZA FILING PRI SEX A NE TEMA ZA DEGUSTATORI ME RAZOCARA- MNOGU Изменето од anakin - 30.Ноември.2007 во 19:39 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, имам претстава, ама прочитај го првиот параграф шо го напишав и ќе сфатиш зошто баш на оваа тема се изјаснав така.
Извини шо те разочарав... Изменето од Eleni - 02.Декември.2007 во 22:59 |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne znam koje devojke podlapuju spermu, ali momak iznad mene je jedini muskaras koji jede spermu bravo rebel ti si hrabar decko
Изменето од Eleni - 02.Декември.2007 во 22:57 |
|
gordon
Група Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас на подот , она горе, бог те јебо што ме воле
и bloujob и cumshot и после бацуење , е јебига, не ваља. Сам себе у уста, па не мора. Има лош укус дефинитивно! И да пљукне, па и они се луѓе |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pretpostavuvam deka ne ni znaes sto e cumshot!a od kaj znaes deka ima los vkus......iskustvo??
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci se nemalo diskontinuitet vo degustacijata
prodolzuva da se skrenuva temava na drugacii kolosek ne rekov pogresen no drugacii- toa go ima vo drugite temi za toa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako p**kata e izbudalena po tebe ke golta a moze ednostavno i redovno da pie hahahaha
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sperm addict......
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kako ne be.... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..АКО Е ДОБРО ,,СРЕДЕНА",ТЕК ЗА ДВА-ТРИ ДЕНА ЌЕ СЕ СЕТИ ШТО СТОРИЛА..ВО ИМЕТО НА ЉУБОВТА....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga si vo extaza ne znaes sto pravis...instinktite si go pravat svoeto.... |
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да голтнам не, ама да направам гаргара може....не ми е вкусно за да го голтнам
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,shto ima povekje da ti e vkusno,...ako go goltnesh?,....vkusot, veke si go osetila,...shtom si ja napolnila ustata,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..samo me zanima...kako toa "muzive" komentiraat kako e "bljak" gadno" i slicno ako nikogas ne goltnale??????
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |