![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 50> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не барај влакно во јајце, оти навистина можеш да го најдеш и да загубиш апетит.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Цеца како Цеца, посебно ништо.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Ајде, ти се брои! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ako te procita...sigurno ke ti se javi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Ружна баба што уште поружно пее
|
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
greshka...bash e slatka...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
ceca ne e losa no ne sum nejzin favourite retko slusam muzika od nea
|
|
![]() |
|
5ko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Ни јас не ја сакам многу нејзината музика нити и најубавата на естрада...но има нешто вонсериско во таа жена што привлекува толкаво внимание и не само на овие простори.
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Најголемиот проблем е што „никој не ја слуша“ а сите и ги знаат нејзините песни
![]() |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Браво за искреноста! ![]() |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Според мене, Цеца како производ на турбо-фолк или поп-фолк жанрот (кој своевремено го лансираше Лепа Брена) е чист сплет на индуцирани или сосема случајни околности.
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
5ko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Нигде не напишав дека не сум ги слушнал нејзините песни, напротив треба да ги слушнеш за да знаеш дали ти се допаѓаат иначе не сум ограничен ни во музиката само што нејзините песни не ми се во листата на омилени. |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Гледам ја анализирате,кој ја фали кој ја куди,де ваква била де онаква...Свиѓала нам или не,жената ја има најдено формулата за успех,убаво изгледа,пее како што знае па пуни хали,сали и стадиони...
Мое мислење ![]() ![]() Изменето од Biba_G - 18.Јануари.2008 во 01:38 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |