![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20642065206620672068 2229> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bukra,,,dobredojde
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Lilija..isto i za tebe.... Se sobra kvorum.. Marko.. Odime..po tockite...od dnevniot red |
||
|
||
![]() |
||
|
Marko..taman kafence za site prisutni
![]() |
||
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
KALINCE, KAKO NE DOAGJAM NA TEMAVA, TAMAN RABOTA....
![]() EEEEE, IMA ZNACI KVORUM...DOBRO E...A SO FILMOT DO KAJ SME????????
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
jas zakasniv so kafeto,ama dobro....moze da pocneme
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
Ete i od Kalince ,dupla doza kafe
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
....hmmmm....znaci se sprema kolegium Marko.......moze da pocneme ili ne.......bas me interesira tocka 3.,..............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
OOOOOO, IMA I DNEVEN RED???
AJ POVTORETE GO DA NE SE VRAKJAM NAZAD.....
POZDRAVI DO BUKRA, VAL,KALINA, MARCO,..I MISLAM DEKA GO CITNAV I MOETO DRUGARCE DUHCE...!?!?
.........i ako ispustiv nekoj, prostevajte......
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
i toa sto vikas
![]() ![]() aj nazdravje neka ni e
|
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
bukra...
nakratko filmot se vika "PASTUV VO KOSTUM"... nasata firma AD Conecting People ima stand na saemot vo hamburg... tamo znaes kakvi se nastani moze da se desavaat... imavme 7 kameri... dime glaven paparazzooo... se e snimeno... vecerva imame vo hotelot luda zabava.... moze da ima i karanje... Pitu e glaven za stajlingot... ama eve go nema... sigurno ke doenese se dekoltirano... slicosano... cizmi do kolena... so korseti i korpi... |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Marco so prajme so otsutnite??? Kaj se Mari, Irena, La Fille, Bosa, Dime, Pitu, Trucker........??????????
|
||
|
||
![]() |
||
|
mi zvuci interesno ova filmov.....bi mozela i jas da se uklopam i da imam nekoja uloga?
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20642065206620672068 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |