![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 202203204205206 729> |
Автор | |||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
јадев, јадев ако те чекав тебе да ми направиш нешто немаше сега да бидам пред компјутер ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
mashala ![]() jas mnogu sum namseana, tolku mnogu se smeev shto duri stomakot me zabole ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
haha, moira ti zgotvi??? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
сам си зготвив, не сум сакат да не можам да си зготвам
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
au mashala dear, ti mnogu vreden si, celo vreme sam si gotvish
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
е таков сум си
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
dear i IQ koga se..se osekam kako sveka
![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
||
ау, немој така грани
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
ne be freshi...ama epten na intimno idete..pa nejkam da smetam
![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
бапче јас ке те дружам не е проблем
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
еве ИЗИ е кавалер, па ќе те дружи
![]() |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Е Блек ја не знам како можеш да ја учиш таа економијата
![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 202203204205206 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |