|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 717> |
Автор | |
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo poveli sto pogolemo drustvo tolku poslatko ke e kafeto na zdravje.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo kristin ... kako ne devojche ... SO VOODUSEVUVANJE ... !!!! AJDE NA SPECIJALNO - NATENANE - KAFE SO PULENJE I MUVABETENJE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE ME..AMA IZMOREN SUM...MOZE DA ZASPIJAM...!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....И ЗА МЕНЕ!!!МОЖЕ....?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mene me primate vo drustvo ?
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo moze zosto da ne ima uste mesto za sekogo so ubavi misli i dobra zelba za druzenje nazdravje.
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slikovito objasneta rezonanca
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo prijatele ... mnogu interesen grafik ... slikovito za rezonancijata ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde site ve cekam na kafe......
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo devojche ... eve i jas se vkluciv popladnevo ... stavaj go popladnevnoto natenate kafe ... drustvoto e obezbedeno ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo devojche ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se vratam za pola saat ... no vo sekoj slucaj za rezonancata mozeme da muabetime ... okolu toa ... koj kako gi resava problemite na koi naiduva ... jas imam dva nacini: 1. na div konj - stavam div javach 2. na pitom konj - stavam pitom javach konjot e problemot ... javacot e resenieto ... i mnogu raboti na toj nacin sum gi resil ... a vie kako pravite ... ??? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lujdjeeeeeeeeeeeeee... tuka suummmmmmmm .. Zagor ... zamorot ne postoi ... ako si se umoril znaci nepravilno mislis ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |