|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......i dobro e za ocite isto taka
|
|
vivi
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti se nezni sustestva sto sakaat red vo nestata koj sto mazite tesko mozat da go sfatat...
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Astrid
Сениор Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистина е дека солзите кои жената дозволува да ги види мажот се поради одреден прорачун и причина ......
Ги признавам само солзите кои ги чува за себе ...... |
|
Indurain
Сениор Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti kako demek gi razbiras |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plachat.......plachat...... vo kujna so toa kromidiot koga ke se fanat vo borba
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена сум..
А зошто да не плачам? Нели ако не требало да се плаче, немаше да постојат солзите... Плачам бе..кога ми е тешко, кога ме повредиле, плачам дури и кога го губам тоа што премногу ми значи...плачам кога ме боли нешто премногу, плачам ... па што? Зошто? Затоа што така се чувствувам во моментот...слабо...осамено...изгубено...да не ми забрани некој да плачам...да не треба да се правдам зошто плачам...хаха И онака никој не може да ги разбере моите солзи. Тие се мои...и само мои!
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da gi sredat cuvstvata
|
|
vivi
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nekoi,bare, plachat samo zatoa shto mislat deka ke izvlechat neshto so cmizdrenje,
...ali materijalno...ali nematerijalmo...seedno ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Забораваш еден факт ... има некој што ги разбира твоите солзи
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги разбира...дојди ми ваму Заборавив да кажам колкава плачка сум...дека ми иде да кога добро ќе ме изнервира(ш) |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1 машка солза = 3,3 dl женски солзи (лименка Кока Кола)
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ајде
Сакаш да кажеш дека мажите не плачат или дека женските солзи вредат 20-25 денари
|
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се` што многу се употребува со време му се губи вредноста...
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои луѓе не се толку јаки, да можат да издржат без да заплачат кога им е тешко. Жените се поголеми плачки точно е, ама мислиш ли дека солзите на една напатена жена ќе ја изгубат вредноста по години плачење? Мислиш дека солзите на мајката што си го загубила своето дете ќе престанат да вредат по 20 години? Зарем женските солзи почнавте да ги вреднувате по тоа колку лименки или чаши можат да се наполнат? Грешиш Ли. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |