![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 50> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Факт е дека знае што прави, а вие што сакате мислете за неа. Мисли ли таа нешто за вас?
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Цеца е женска и пол. Ни има селска фаца, ни е глупа, напротив.
Баш е -кралица-. Дури и знам една песна- громе мој ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
браво Кали...јас и го знам само рефренот...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
barmomk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
|
NE
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Еее, па тоа е важно, ни ја не ја знам цела ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Pa da, samo sto mene takva muzika ne me razveseluva, me iritira, no ima lugje na koi im se dopagja pa ne sakam da kritikuvam, ni nea ni muzikata nejzina, sekoj po svoj vkus |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
ovals ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
|
nogu ja sakam.Sakam zena da mi bide
|
||
k.s
|
||
![]() |
||
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
![]() и баш ми е мило што сега си фати дечко конечно но тој некако не ми е баш посебен како за неа ![]() |
||
Life is beautiful
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ceca ima dobra cicka
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ja pa mislev deka ima dve
![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
da prasam CECA misli za mene?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Ја надарила природата со премногу одшто е потребно. Ама и со други работи, не само со две...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ja nadaril plasticniot hirurg, a ne prirodata eeej, da ne e prorodna zena slucajno ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |