|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 680> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... da odam da legnam...rano e...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i jas vikam taka... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ne se grizi .... nesto sreduvav od utrinava pa ne sakav da mi precat .... ete , pogledni i samata vo zabeleski
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga kje go odbaniraat Well?
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....zosto???
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се прашувам...каде е моира????
ми фали, во доцниве саати |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... marshale... na kjeljavi ostrov prakashe... ... i jas podspremav... 4 tegli modri patlidzani... peci-turi...gmeci...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE PRASUVAM
KOJ SEGA PORASNAL???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе има нема роденден - да почасти
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... jas se prashuvam shto beshe toa od sabajle...do sega ne mozev da se vklucam na idividi...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе го одбанираат Јордан?
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. se prashuvam...da mu cestitam rodenden ili ne... a ako e dezinformacija... ke me umri ko za rabotnoto vreme...
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kako ke mi bide utre
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |