![]() |
|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 118> |
Автор | |||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
а што е тоа добар
![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Nisto osobeno.Ako stoi pred imenkata covek, togas e obicen termin od vokabularot na etikata... Ne se zamoruvaj da go sledis negoviot primer. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
отсекогаш сум бил добар према сите и сум возвраќал на секоја услуга што ќе ми ја направат, а тој што нејќе да ми возврати со иста мера нека се е*е |
|||
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Togas seriozno uci gi ili vrsi vlijanie i drugi da go sledat tvojot ubav primer! |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
сега ќе си признаам дека имало и некои ситуации, но не сум направил ништо намерно, човек греши
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ako pogresi covek ne znaci deka e los. Ama i jas ne sum pop - samo predloziv da vlijaes na drugite okolu tebe da go sledat tvojot primer na dobrina. Znam deka e tesko. |
|||
|
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
Добрината човека го краси-а јас баш сум лично девојче
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
||
Јас мислам дека вреди...сите кои што ги познавам лоши значи зборувам за стварно злобни луѓе подли итн.. Не знам како по некое непишано правило несреќно завршуваат секогаш..Господ враќа се се враќа се се плаќа |
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
vredi samo so onie koi znaes deka nema da te razocaraat
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Seksualno aktivna edinka t.e. sto ima redoven seks vo kombinacija so ljubov, ne moze da bide nisto drugo sem prijatna licnost, sto znaci site onie zlobni goveda i kravi gi nemaat dvata faktora i smetaat deka cel svet e vinoven za toa
|
|||
![]() |
|||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||
доволно бев добар! нема повеке!
|
|||
You live only ONCE!
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
ЈОК!
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
kicaan ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Zosto zlato i zloto slicno mi zvucat ?
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |