|
Дали мажот треба да заработува повеќе? |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
преместено, благодарение на boogie!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нормално дека ќе биде преместено
иначе на темава : Дали треба ???зашто да треба ако жената заработива или мажот повеќе е случајност или наемерност?? ННе мислалм дека треба ова или он во брак каде се е заедничко и ТЕБА да се има само компромис а не поделби овој треба ова а оној тоа... |
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mora da znaci. Ako zenata e pr.direktor ili premier...bez veza. Mislam deka ne treba da se vodi natprevar za pogolem aplata oti trkaloto se vrti.
|
|
Just love
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka treba mazot da zarabotuva poveke inaku koga togas ke go izgubi aftoritetot pred nea.BAREM TOA E MOE MISLENJE
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tочно,... сакале или не сакале некои тоа да го признаат. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тогаш, ако пак жената заработува помалку, би требало мажот да ја потценува, според вас, нели?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glupostii!!!!!!!!!1Ajde uste ziveat u staro vrem koga mazot bil glava na semejstvoto Ste e bitno dali jas ili on , bitno e da se zarabotuva!! A inace za avtoritet ako saka da ima vrz mene so toa sto ke mi e takov be isfrusxtriran i iskompleksiramn,.,,,, |
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogas sekoj maz saka da se pravi "maz" ni pere, ni pegla, ni gotvi barem neka zarabotuva poveke za 10 godini i vas ce vi se smaci i na Dogi
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма што има везе кој повеќе заработува битно се парите
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле ама логика... од некоја друга планета |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во едно семејство треба да има семеен буџет, а кој колку заработува не е најважно. Сигурно ќе има периоди во кои ќе заработувам повеќе од сопругот, но и такви кога тој ќе заработува од мене. Доколку и двајцата партнери се трудат да допринесат, не е важно кој колкава плата зема.
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па да де какви гупи прашања....
ова е 21 век (капитализам а не патријахат) Изменето од SeXY - 25.Април.2007 во 11:27 |
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pocituvani, jas mislam deka ovaa tema e mnogu aktuelna bidejki nie ziveeme na Balkanot
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
актуелна е но бне треба генерализирања ,дали терба мазот или жената!Зашто да се става таков товар оној да треба а другоиот што???Или што за возврат ќе треба???
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |