|
Тајни помеѓу поранешни другари/ки... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да баш така ако кажес и на еден више не е тоа тајна, од кај знаеш дека цел живот ке ти биде верен пријател или сопатник...
Како се понашате вие ги чувате ли сите тајни кои ви се доверени, па макар и на некој кој сега ен ви е близок??? |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ретко кој знае да чува тајни..на многумина чувањето тајни им е ‘товар‘ па споделуваат со кого ке стигнат. ако имаме потреба да се повериме некому тоа треба да го направиме ептен внимателно и во случај кога не можеме да се носиме сами со товарот на ‘тајната‘ соодветни за ова ви се психолог или свештеник (ама на било кој) мајка или да си кажает на глас што ве мачи. исповедување на другарки или луѓе кои не ги знаеме добро скоро секогаш завршува кобно.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm, pa ne stanuva zbor , kolku sto jas razbrav, za kazuvanje na tajni na lugje sto ne gi poznavas dobro, tuku na primer na najdobrata drugarka so koja mozebi eden den ke se skaras, pa posle ....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
токму така како ќе постапиш?? |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и за тоа, за што ако најдобра другарка те зезне...ке си ја држам my mouth shut т.е. нема да ја изоговарам од радишани па до сарај
како викаат не им го прави на другите она што не сакаш да ти го прават тебе |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па да но во ова вреем знаш дека и ретко се верува на секој , па дури и на оние кои моментално или има и сллучаеви кога доооого се дружиш со некој а на крај се дешава тотално да те изневерат
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека и најдобрите другарки/другари веке не се актуелни па тајни не кажувам никому освен на мајками(ако треба да знае).
|
|
Just love
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многуу точно па затоа и ја отворив темава...
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne mozes da imas 10 najdobri drugarki ili sekoi 2 meseci druga najdobra drugarka....
jas imam eden najdobar drugar , uh ne ni znam veke kolku dolgo.... a nikogas nemav najdobra drugarka |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелеле еј ни јас јас исто имам другар со кој и во 8 одделение се дружевеме па и до ден денес сме многу блиски еј те сваќам од женски преку глава ми е од љубоморни и патетични испади...
Кја да си најдам другарка а и доверба за истата???? |
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не би ги издала тајните на некоја моја бивша другарка/другар,тоа што било било,ако сме го прекинале пријателството после тоа секој продолжува на своја страна,но доколку ми се деси обратна ситуација,мои тајни да бидат пренесени нашироко наоколу,би била ,,многу благодарна,, па тогаш ќе излезе памти па врати,зошто мразам такви не фер работи,ако се однесувам коректно кон некого сакам така и да ми биде возвратено
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tajni kazuvam samo na moite najdobri drugarki ama naj naj najdobri drugarki, a znaete zosto? Zatoa sto eden den i da se skaram so niv i da go prekineme naseto druzenje znam deka tie ke gi cuvaat moite tajni i nema da me izdadat iako veke ne se druzime.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas neznam tajna da cuvam ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не го залоупотребувам тоа, но исто така и никогаш не заборавам.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |