![]() |
|
Зошто мажите лажат?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
bond007 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bejbi,si imala iskustvo ili so nezreli,ili so ligushi. Pravite MAZI - NE LAZAT! ...lazga e karakteristika na SLABI personi.Toa ne se MAZI. ![]() |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
lazenje retko , koga se mora , generalno ne , mozda ponekad se dodava tezina na slucajot koga ti treba nekoja rabota pobrgo da se zavrsi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Не е здраво секогаш да се кажува вистината
![]() ![]() ![]() Изменето од Julija - 02.Мај.2007 во 10:08 |
|
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
podobro e da se premolci otkolku da se izlaze, koga togas, lagata izleguva na videlina.
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
da , na lagata i se kratki nozete
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
мене само ме нервира фактот што добро знаат кои работи сакам да ми се премолчат, значи НЕ да ме лаже туку да не ми зборува за тоа, лажење на поднесувам и се трудам и јас да не се служам со тоај ‘механизам‘. а зошто мажите лажат?! па тука причините може да се многу!!!
во суштина кога не ја кажуваме вистината или мислиме дека тоа ќе го повреди партнерот па решаваме да скроиме некоја шарена лага за да избегнеме караница, или криеме некоја постапка која знаеме дека нема да ја оправда, има многу вакви причини... |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
kakvi i da se pricinite, soznanieto deka si izlazan od sakana licnost mnogu poveke povreduva i boli otkolku da se kaze vistinata.
i ne znam zosto e temata "zosto mazite lazat" , ne znam zosto voopsto se delat vakvi raboti na maski i zenski. |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
да, и јас мислам дека е безврска така да се поставуваат работите мажи/жени
факт е дека има лажговци и кај двата пола ![]() и обратно-дека има и навистина супер луѓе... но, дали е некогаш во ред ако се работи за ситница која ако е премолчена нема ни да ја наруши врската а ако е кажана може безпотреба да ја оптовари врската...на пример детал за бившата или бившиот? мислам дека овие работи треба да си останат премолчени. дали премолчувањето може да се карактеризира како лага, мислам НЕ ![]() |
|
![]() |
|
Detalite za bivsiot/bivsata i ne morame da gi znaeme. Nesto sto e del od minatoto, treba taka i da se prifati kako nesto sto e minato.
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Mislam deka zenite imaat pogolema potreba da ja izvrtuvaat vistinata, najprvo pred sebe a potoa i pred drugite.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Zenite mnogu poveke lazat i zgora na se, lagata ja prevrtuvaat vo trac, DOKAZANO
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Pa sami si se lazeme dokolku toa ni premine vo praksa znaci deka bi ziveele vo iluzija.
|
|
Make love and respect your profession
|
|
![]() |
|
hmmm, ima i mazi koi mnogu poveke tracaat od zenite
|
|
![]() |
|
BiggieSmalls ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Исто како да си прашала зошто мораме да дишеме, или зашо мора да јадеме ... оти едноставно мора се. |
|
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |