|
Сајтови+луѓе ѕа пофалба |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga sme veke kaj lugjeto za pofalba , bi sakala da go pofalam toj nekoj sto uspeal da mi ja probie sifrata na PC-to i mi pustl Trojan vnatre i sto uspea denes da me izvadi od takt bidejki PC-to avtomarki mi se restartirase na sekoi 5 min
i alal da mu e na toj( koj i da e) bidejki passwordot bese na albanski , pa sigurno e nekoj tezok haker , raka mu davam |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала , фала иако ова е само основата |
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона лиза не улази :))) .. Којзнај шо страни со порн*чи имаш отворано, па ти влегол тројанец или нешто слично :))))
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тек јас па да дадев линкови м мона е супер бе
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |