![]() |
|
Која држава најмногу ви се допаѓа |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||||||||||||||
kardelj ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2006 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
Najbolja drzava, je, razume se, moja SFRJ.
|
||||||||||||||
Gdje sam ono stao....
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||||||||||||
Не е твоја него титова и да беше најбоља немаше да се распадне ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||||||||||||
se raspadna od samobendisani licnosti koi se zamisluvaa deka se nekoj i nesto a zavrsija mnogu neslavno
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||||||||||||
butel...,....kako da go opisha 16-godishniot "moment"vo ovaa drzava,....se samo, kretenodni idiotsko imbecilni...... samobendisani tipovi koi gi izbira prostiov narod,.....gledam duri i tuka ima bajagi takvi,....ako vistinata go vrega nekoj,...pa izbrishete go ova!
![]() |
||||||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||||||||||||
Пуф од тие такви како тебе,да му отидеш на човек дома и ова да му го кажеш или кога ке видиш на крајот на краиштата не ни заслужуваш коментар
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||||||||||||
pa postedi ne od svoite komentari. i zosto se vrtis vo licna navreda? vo nasite postovi nema licna navreda kon tebe od kade ti e pravoto ti nas da ne vregjas?
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|||||||||||||
Мене најмногу ми се допаѓа мојата држава |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||||||||||
Е сега Бутел па ти ај да им забраниме на луѓето да пишуваат затоа зошто незнаат да пишуваат не зафркавај.Јас да предупредам и да си кажам да не биде после не сум кажал
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|||||||||||||
Холандија ...
![]() но само по тоа што има знаменитости кои мене лично ми се допаѓаат... не ми се допаѓаат законите во таа држава. Изменето од ACELERA - 21.Февруари.2007 во 13:35 |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||||||||||
Фала,Благодарам на внимание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Boogie - 22.Февруари.2007 во 01:51 |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
da, zakonite ni se sovrseni, ete sudijkata nosi presuda od koja ne samo cela javnos , tuku i site nejzini kolegi se zateknati....
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |