![]() |
|
Балканска Е-банка |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Луѓето се закон!!!!!!!!! Штета што идат зсамо во пон и вторник. Сакам секој ден да ги слушам ! Тотално ме расположуваат и кога сум најразочарана , најизнервирана,,,, ТОП се Јохан , Викса и докторотттттт |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
top sema se u taxi gi slusav vecerno vreme poslem 12 saat mislam se do kaj 2 :) i toa prv pat pred nekolku dena po greska gi nacekav zabavni se i slobodni |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Zakonnn seeeeeee gi sakammmmmm i gi znam osobeno doktorott
![]() ![]() |
|
![]() |
|
archer_MKD ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
БАЛКАНСКА Е-БАНКА ЗАКОООООООООООН!!! секогаш ги слушам, лудница се.... посебно докторот.. како ли успева да е толку сериозен при сите тие глупости
![]() штета за тие што ги немаат слушано
|
|
![]() |
|
еј и јас незнам како може да остане сериозен покрајјјјјјјјј сите несекојдневни глопости онака спонтано што му доваѓаат и просто неможеш а да не се насмееш од срце ! Зкон реков и пак ЗАКОООООООООООННННННННН!!!
|
![]() |
|
archer_MKD ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
штета што немаат национална концесија, па да можи ЦЕЛА Македонија да ги слушни
|
|
![]() |
|
еј да да стварно, ама можеш на нет
![]() и она ми е фјум тв нова ко ке казже
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
deckite se ekstra, znaat da te nasmeat vo ova pesimisticko vreme
![]() |
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ок а кој навеќе ве смее?? Мене искрено докторот иако стварно сите си имаат посебен стил некако се на свој нацин цепажа
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
оД време на време за да се посмеам ги слушам!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Можеби е така, но ја немам слушано.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
VIZANTEL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
На балканот нема и друго што да сретнеш, кај год се завртитиш декаде ,,Е- БАНКА,, .
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
![]() |
|
Enca ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
a pochnaa li sezonava pak?Ja gi sledev redovno lani."KRSH SE DECHKITE" svaka im chast
|
|
Enca
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |