|
Што сакаат девојките... |
Внеси реплика | страница <1234 38> |
Автор | |
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO DA IMA NASMEVKA DA MOZE DA PROSTI DA MOZE DA NAPRAVI SALA OD SE ... pa skromen sum .... ili ???
|
|
......
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuu prav pat da vidam brza da e vaka iskren.Za ova zasluzuvas
Изменето од engie - 09.Август.2006 во 03:44 |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za shto sum iskren?,....zarem ne e taka,...da ja nema taa rabota ,da vidam dali ke si trosh*te vremeto so mashkite,...heheheh
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde uste nekoja od tvoite filozofii brza.Moze i drugite da se prikljucite.
|
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brza nema vrska
spored mene procentualno devojkite mozat da izdrzat bez nas za razlika od nas mazite samo toa mislime
|
|
......
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, znaess sega pred nekoj mesec sakav da probam , ama religijata ne mi dava , znaess .....
|
|
......
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakva religija ako smejam da znam...ili podobro da si prekutam. |
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaete vo seloto od kade jas doagjam .... ne smee da se ima polovo opstenje se do brak .... taka da .......me razbirate ...... a religijata se vika .....maskakalizaneberigajtan
|
|
......
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam za takvi slucaevi i tuka gi ima.taka da ok e.Ama ako si vo situacija da biras kakva bi izbral za sebe?
|
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Istoto prasnje i za tebe brza.
|
|
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PLAVA , SO OGROMNA NASMEVKA , SO GOLEMI BELI ZABI , VISOKA DO 175 - mrazam epten visoki , da ima poseteno manikir i depilr , da nema golemi stopala , da nema golemi gradi , ne mnogu dolga kosa itn...... dovolno ili moze uste.....
|
|
......
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee laki se pojavi,aj i ti kazi si,koi osbini kaj edna devojka ti se dopagaat a koi ne.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |