|
Од кој филм би направиле игра |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
@X-x-X
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od Tripple X ( xXx ) kako karakter koj treba da se vodi bi go stavil Vin Diesel.Koj Ja Glumese glavnata uloga vo prviot del.!!!
|
||
Prodavam Gevreci Za Da Kupam Leb
p.s. 10 Denari Eden :) |
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Snakes on a plane..... Мислам дека би била интересна игра
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Инаку од Warcraft III i Frozen throne, има филм!!! Ако заглеаш поубаво ќе видиш дека LORD OF THE RINGS има премногу сличности со играта!!!! Џуџето, Старчето, NIGHT ELF, ORKS, UNDEAD!!! Сето тоа укажува на LORD OF THE RINGS!!! Иако извадија и игрица LOTHR - Battle for middle earth I и II !!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од xXx тие MAX PAYNE, ако си ја играл!!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од Спасувањето на војникот Рајан е Medal of Honor-Allied Assault, и дел од Call of Duty 1. Дури во делови од филмот ископирани се и градбите, или обратно (како и да е).
|
||
|
||
Donna
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2007 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neeee... LOTR ne e praen spored WarCraft... O_o Poso e opstopoznat fakt deka LOTR e napisana od J.R.R.Tolkin u vreme koga Blizzard ne ni postoele... Ama u globala ne e kopija zatoa sto prikaznite i nemaat dopirni tocki... Znaci, progresijata na LOTR e kniga/film/igra... WCIII nema vrska so niv... A muabetot mi e deka, moze [i treba] komotno da se snimi film spored WCIII ili WoW zatoa sto igrite navistina imaat prikazna... I toa dobra prikazna... |
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LOST, a od CSI ima igri
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nah..., jezda mi e najomilena serija ama ne bi napravil od nea igra(lost). Ne bi imalo cel nekoja....
|
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nah..., jezda mi e najomilena serija ama ne bi napravil od nea igra(lost). Ne bi imalo cel nekoja....
|
||
tikve
Нов член Регистриран: 15.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa bi mozelo od Blade |
||
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Battlestar Galactica - novite episodi ako nekoj gledal odlicen materijal za igra
|
||
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
The 4400 (серија) - има оличен материјал за да се направи игра од неа
|
||
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
||
Nesho
Нов член Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Направена е веќе според мене --> Lord Of The Rings... Дефинитивно играта внесува зараза, филмот ми е омлиен , а самата игра нема никакви маани. Секоја чест за луѓето кои ја правеа играта, поради нивната одлука за ново продолжение во 2008
Изменето од Ghost - 15.Мај.2007 во 00:42 |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |