|
Господар на Прстените |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Stvarno super film, od prikazna, do efekti i izbrani glumci mozam uste milion pati da go gledam. Gi izgledav trite dela vo eden den i potoa hobiti mi se gledaa nasekade
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
go gledam sekoj mesec po ednas..Edinstven film koj e isto tolku sovrsen kako i knigata..duri nema ni razlika
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema razlika? vo knigata ima mnogu poveke likovi otkolku vo filmot.ama odlicna e vo sekoj slucaj
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hmmmmmm....po se izgleda ne si gi citala knigite, ili pak si citala i si preskoknuvala, sto knigi, sto stranici Изменето од moira - 17.Декември.2007 во 04:20 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
супер филмче... а орландо со долга коса.... аххх
|
|||
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Super film, eden od moite najomileni filmovi
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj filmot ke go izgledas vo eden den... Ama knigata koga ja citav (site 3 dela + dvata pred knigata sto bea, "Hobit" i drugata veke zaboraviv kako bese...neka me popravi nekoj, za istorijata na Srednata Zemja )... a be mislam edno 2-3 meseci kolku sto gi citav ziveev vo Meadle Earth, doma me gledaa kako zombi...
Filmot e prekrasen, edna od najdobrite ekranizacii na kniga spored mene, no knigata e uste podobra (i poteska)!!..
|
|||
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa mislam deka se soglasuvam so site...
:))))) |
|||
end off days 15...14...13....
|
|||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
knigata e teshka za chitanje bidejki ima premnogu likovi, mesta, nastani...da ne beshe filmot ne znam dali ke se nafatev nekogash da ja chitam. |
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ист случај! Срамота да признаам... ама не ја дочитав книгата , ама летово сигурно ќе биде. Како и да е филмот битно ме воодушеви |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
posledniot del ne go izgledav cel trebashe da odam nekade i taka ostana ince super e filmot
|
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
monuske i jas ne sum ja dochitala knigata, tochno do sredina sum, chekam poslobodno vreme, inaku od pred tri godini ja imam ama ke bide
Изменето од IQ - 26.Април.2008 во 04:08 |
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас ја имам веќе две години Стварно бара многу време, не е лесна за читање |
|||
|
|||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tj ss lordove video sm u englesku su tj lordove i grofove |
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |