![]() |
|
Среќен број |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 17> |
Автор | ||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4 i 8 mi se omileni broevi,a 4 mislam deka mi e sreken....
![]() |
||
![]() |
||
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
|
13 definitivno mi e sreken i mi e omilen,podolgo vreme sum bil broj 13 vo dnevnikot na skolo i dodeka bev 13 imav golemi uspewsi a tie godini koga ne bev 13 ne mi bea bas sjajni,a stoznam nekako site go smetaat za nesreken(poradi sueverie)a jas posto ne sum sueveren si rekov aj ke go sakam zasto site go mrazat(da ne e custvuva zapotaven)plus mnogu ubavi raboti mi se slucuvalo na 13 vo mesecot taka da 13,13,13,.......
|
||
![]() |
||
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
|
Ja neam nesto takvo
![]() |
||
![]() |
||
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
|
Pa stvarno niso ne mi teknuva! Ama ajde kazi ti nekoe brojce i toa ke mi bidi moj sreken broj |
||
![]() |
||
|
zlato uste se dvoumam ama poveke me vlece kon 5!! Ti sto velis a? |
||
![]() |
||
|
Epa definitivno 5
![]() |
||
![]() |
||
|
DA i toa ti mi go odbra! E pa sea ke ti kazuvas so ke mi se desava na 5
![]() ![]() |
||
![]() |
||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
|
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
за утре приказнава на памет да се научи пошто праиме писмена |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Nemam sreken broj, a omileni broevi mi se 7 i 14 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
trojceeeee
![]() |
||
![]() |
||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
|
hahhaahah tvojot broj e kompleksen :) brojkje i slova
valjda e mojot 9 ili 7 ne sum sigurna |
||
Motivation is game in my hands
|
||
![]() |
||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
|
zameshala religijata prsti za globalno mnenie
|
||
Motivation is game in my hands
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
7 E MOJ SREKJEN BROJ
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |