![]() |
|
Комотно патување |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
со кола е најубаво, патот сам си го одредуваш, пример: идеш до Скопје виа Рим, Атина или виа Далмација односно Јадранска Магистрала или преку Румунија, или до Бук*решт на кафе... многу патишта водат до Скопје.
![]() Изменето од влечка |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
da ti kazam i jas najmnogu sakam da patuvam so avion,a sepak se odluciv da glasam za kola oti nekako najbezbedno mi e..... |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Кола дефинитивно, но сепак не сум пробал со авион, па кога ќе пробам ќе ви кажам, дали е подобро од кола. Инаку со кола можеш во секој момент да го смениш и правецот и брзината и ако треба и да си се вратиш назад од кај што си тргнал.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
taka e Dogi , a i jas sum bas takva licnost sto moze da se predomislam dodeka patuvam,pa zatoa najzgodno mi e so kola |
|
![]() |
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Vo kolata nemam bagaznik taka sto praktikuvam da patuvam vo avion.
|
|
![]() |
|
kuchishte ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Зависи дали цел ви е патувањето или дестинацијата. Кога сум на пат вообичаено сакам да стигнам некаде, па и кога патувам со кола, возам ноќе и не застанувам никаде (освен за да наполнам или да се испразнам).
За мене авион е суперлатив за патување. Работев во неколку авио-компании, и верувајте ми, со авион е најбезбедно, пилотите толку се сакаат себе си што никогаш не би влегле во расипано летало. |
|
![]() |
|
JoeyTribbiani ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 23 |
Imam patuvano mnogu pati,prekuoekanski,ama samo so Air Canada e vistinskiot comfort.KLM se uzas,Malev isto.
A najudbno patuvanje mi beshe vo Germanija so voz.Shirina od site strani,komfortni sedishta,mnogu dobra voznja ,amortizacija.Milina.
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
mene najkomotno i najubavo mi e na brod.......
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa da vi kazam polezno bi bilo so transportiranje :) nesto bimm me up skoti :)
nekakva takva varijanta da ne gubam vreme:)
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
So avjon ,kola ,a i so voz !!!!!!!
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
so kola mi e najdobro....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
struga_13 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
со авион па и со воз
![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
So avion stignuvas pobrzo , so kola si sam aga sam pasa , ama so voz mi e extra.Samo malku da bidat vozovive nasi pocisti nikogas nema da patuvam so drugo prevozno sredstvo
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |