|
Дали лакирате нокти на раце и нозе? |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma , kaki!?,..taman posla!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da...ako mi se kratki na racete bas si gi sakam takvi lakirani i na nozete kolku ubavo izgledaat koga se lakirani sredeni
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, лакираме
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA RACETE REDOVNO,NA NOZE SAMO VO LETO
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zadolzitelno sredeni lakirani nokti i na race i na noze.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obavezno
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
redovno ... onie na nozete .... koga nemam vreme da gi izmijam nozete a treba da oblecam vlecki ... ne e ubavo da se gleda kal pod noktite
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 16:52 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e vazno da se lakira ama i da se odrzava...... da se strefne bojata so oblekata ili obuvkata...... znaci cesto ostranuvanje so aceton da se stava druga boja lak..... so toa se ostetuva samiot nokt...pozoltuva.. pa ne gledam kolku e opravdano nonstop.......lakirano !!! najubavo e ubav neguvan nokt...... dokolku pod bojata na lakot....... svesto se krie....... me potsekja na sopska salata....pod sirenjeto ne znajs so ima....?? taka da stalno naracuvam mesana salata....... Изменето од bijonse1 - 17.Мај.2009 во 17:16 |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...so bezboen lak ama mnoguuuuuuuu retko
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mnogu vazno e da ne se grickaat noktite ... osobeno onie na nozete ... ne izgleda voopsto ubavo
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zatoa ne se lakiram na racete,samo togas nema da grickam nokti
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |