![]() |
|
Ист(а) како мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јок бре,никако,никако,никако,никако.Не би бил среќен би си го опашал јажето на врат. Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Февруари.2009 во 16:18 |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
da bide slicen na mene da, ali da e ist kako mene e nevozmozno
![]() ne sakam da deli sekogas isti mislenja so mene, da saka raboti jas sto gi sakam ali toa ne znaci sekogas da se protivi i da e konta mene..sakam da se nadopolnuvame, da si gi razbirame potrebite za intimna i pred se da gi pocituvame istite i da ne dozvolime zagrozuvanje ni na mojata ni na negovata licnost...
mislam deka najdov bas takva licnost kakva sto sakav...da e tuka za mene i vo dobro i vo loso d ase smee i da place koga treba so mene, da mi bide i poddrska i kritika sekogas koga e potrebno..uzivam vo sekoj moment pominat so nego, zosto znam deka toj e delot koj nedostasuva mojata linost da bide celosna i ispolneta....ne sme isti, ali sme slicni i celosno se razbirame
100 % ne pravat samo 50+ 50...stotka se pravi i so 60+ 40....
nevazno koj kolku ke dade vo momentot, vazno jas i toj sme celosni zaedno, bez da bideme isti!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
kik boks
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Tokmu taka blackeye, sekoj od vas i natamu da si go odi svojot pat, no sega drzhejki se megjusebno za raka. ![]() |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
![]() pa dva ostri kamenja ne melat
dobro mi e vaka
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Dve isti ne pravat celina,samo ke ima duplo povekje od istoto i seuste ke fali drugiot del.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Сакам бе иста личност ко мене,ама да е од спротивниот пол,ќе се скапиме од расправање која фудбалска екипа е подобра и на крај ќе се смириме и ќе си легнеме
што пишува бе ја глупости ![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
немој мило да му се инаетиш,изгледај еден меч со него ,попрашај го нешто,нека се разбори и да се почувствува малку ко професор по фудбал и после тоа ќе ти исполни секоја желба.
![]() ![]() ![]() ќе видиш после каква бурна ноќ ќе имате ![]() ![]() ![]() |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:10 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
супер тогаш
само терај магаренцето напред ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
..
Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:09 |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
кога лjубиме секогаш бараме сличност, не посебност.
|
||
![]() |
||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
Се согласувам тоа е тој алтруизам али понекогаш бараме и нешто различно од нас зошто истото може да стане досадно и монотоно |
||
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
DAC што подразбираш ти под Алтруизам? |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |