IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Ист(а) како мене
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ист(а) како мене

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:17
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Site nie, poveke ili pomalku sakame da najdeme  nekoj(a)  ist kako nas.
Nekoj koj ke  bide nasata druga polovina ....nekoj so koj ke staneme celina. No dali  navistina go sakame toa ? Dali togas bi bile srekni ?не%20знам

Razmislete dali navistina bi bile srekni da ziveete so sebesi...??  Bidete objektivni

Јок бре,никако,никако,никако,никако.Не би бил среќен би си го опашал јажето на врат.

Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Февруари.2009 во 16:18
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 23:10
da bide slicen na mene da, ali da e ist kako mene e nevozmoznoплазењеmislam deka  jas sum edinstvenata budala na svetov so vakov mozok kakov sto imam...
ne sakam da deli sekogas isti mislenja so mene, da saka raboti jas sto gi sakam ali toa ne znaci sekogas da se protivi i da e konta mene..sakam da se nadopolnuvame, da si gi razbirame potrebite za intimna i pred se da gi pocituvame istite i da ne dozvolime zagrozuvanje ni na mojata ni na negovata licnost...

mislam deka najdov bas takva licnost kakva sto sakav...da e tuka za mene i vo dobro i vo loso d ase smee i da place koga treba so mene, da mi bide i poddrska i kritika sekogas koga e potrebno..uzivam vo sekoj moment pominat so nego, zosto znam deka toj e delot koj nedostasuva mojata linost da bide celosna i ispolneta....ne sme isti, ali sme slicni i celosno se razbirame

100 % ne pravat samo 50+ 50...stotka se pravi i so 60+ 40....
nevazno koj kolku ke dade vo momentot, vazno jas i toj sme celosni zaedno, bez da bideme isti!
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 01:11
kik boks
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 03:23
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

..sakam da se nadopolnuvame, da si gi razbirame potrebite za intimna i pred se da gi pocituvame istite i da ne dozvolime zagrozuvanje ni na mojata ni na negovata licnost...

Tokmu taka blackeye, sekoj od vas i natamu da si go odi svojot pat, no sega drzhejki se megjusebno za raka.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 10:11
изненадување nikako
pa dva ostri kamenja ne melat
dobro mi e vaka голема%20насмевка
apce
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 11:20
Dve isti ne pravat celina,samo ke ima duplo povekje od istoto i seuste ke fali drugiot del.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 11:25
Сакам бе иста личност ко мене,ама да е од спротивниот пол,ќе се скапиме од расправање која фудбалска екипа е подобра и на крај ќе се смириме и ќе си легнеме

што пишува бе ја глупости
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 13:59
немој мило да му се инаетиш,изгледај еден меч со него ,попрашај го нешто,нека се разбори и да се почувствува малку ко професор по фудбал и после тоа ќе ти исполни секоја желба.

ќе видиш после каква бурна ноќ ќе имате
неколку жолти ракии.

Кон врв
mistake Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2009
Поени: 8613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 14:01

.

Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:10
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 14:08
супер тогаш
само терај магаренцето напред
неколку жолти ракии.

Кон врв
mistake Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2009
Поени: 8613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 14:10
..

Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:09
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 10:41
кога лjубиме секогаш бараме сличност, не посебност.
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 15:09
Originally posted by pagane pagane напиша:

Се согласувам тоа е тој алтруизам али понекогаш бараме и нешто различно од нас зошто истото може да стане досадно и монотоно
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 17:05
Originally posted by DAC23 DAC23 напиша:

Originally posted by pagane pagane напиша:

Се согласувам тоа е тој алтруизам али понекогаш бараме и нешто различно од нас зошто истото може да стане досадно и монотоно

DAC што подразбираш ти под Алтруизам?
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.