|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga setam kasno toa go pravam so otkopcan dukan i ne me zakacaat
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уххххххххххххххххх... ... Има луѓе... ... луѓе ... кои со сила тераат човека да не ги смета за луѓе... ... Ухххххххххххххххх... ... заради нив, една “жолта минута“ станува “жолт период“... ... Уххххххххххххх... |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
probuvam da se kontroliram i da ne zjaam po lugje. begam podaleku od toj sho me iznerviral, znachi druga soba, ili ako sum nekade si odam doma i smiruvam nervi, razlisluvam za site opcii i duri posle smirena praam maabet za problemot i se reshava.
ako nekoj me gnjavi vo meguvreme a sum rekla da ne mi prai muabet ke si go dobie |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga nekoj zamisluva deka ima vlast nad mene i ocekuva da se odnesuvam kako nego mu se kefnuva
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mojata zolta minuta se odviva koga zjapam vo sonceto
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф! Колку е зезнато кога “розев ден“ завршува со “жолта минута“!
|
||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жолта минута...спој на две жички...Па најчесто кога некој ме прави при очи слепа...при памет будала...при уши глува...Станувам немилосрдна... и после малку ми е криво..ама...
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kje ja prepoznaes deka doagja ' zoltata minuta' po popladnevnoto sivilo Изменето од Kali - 12.Март.2009 во 19:08 |
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moite "zolti minuti" doagjaat apansas!!! Samo se vikaat minuti, ama sekunda e vo prasanje!!! |
||
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хех...... некаде читав дека во вакви моменти, се случуваат повеќе работи..... прво што чувствуваш, многу нормално е,.... налив на бес и лутина.... не сакаш ни да помислиш дека сето тоа навистина се случува,..... и мислиш дека сета сила ја имаш во тебе....... после, откако ќе мине бесот,... доаѓа размислувањето,... зошто е тоа така како што е..... и понекогаш обвинувањето кон самиот себе.... потоа, откако ќе спласнат брзите емоции,...... доаѓа тагата.... а на крај помирувањето со сето тоа што се случило..... и сето тоа во само ЕДНА минута.....
и кога ќе размисли човек,.... стварно,... барем мене,... ми излегува вака.... ми мине за брзо, во споредба со други.... размислувам, односно, се трудам да размислувам рационално.... да ги премерам работите.... само некогаш се фаќам самата себе како размислувам.... зошто, како,.... што... ми мине важно |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
жолта минута
такво нешо не постои тоа ти се црни саати а тогаш пишувам песни свирам на гитара правам слики и тоа се истовремено |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zolta minuta e isto kako zolto svetlo na semafor...posle toa ili ke pocrvenis ili ke pozelenis.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве баш денеска ме држи цел ден таа жолта минута... и по малку оди кон црвена минута. Кога сум таква...јас се плашам од себе
Кога некој ќе го помине плафонот... и ми гази по жуљевите... тогаш не офкам од болка...тогаш расчистувам. |
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се нервирам, ја кулирам!
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |