|
Патриарх Алексеј се упокои во Господа.Веч |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Petre Vojnicki
Група Регистриран: 06.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па водството на тие цркви е во главно со политичка цел.
Од создавањето на Ватикан,црквата го губи вистинското значење и станува моќно политичко тело. |
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шалом петре! Значи црквата Христова е служителка а не владателка како што велиш ти дека е ватикан. Кажими петре, дали само ватикан е таков моќен религиски центар или има и други? А ако да, тогаш би можел да ми наброиш неколку? Однапред ти фала! |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Petre Vojnicki
Група Регистриран: 06.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шалом !
Најмоќен е ватикан и е различен од другите,за православните неможам ништо да тврдам,зошто незнам. Инаку ватикан е во служба на мразашите на човештвото,тоа е една ужасна организација која ништо добро не донела. Инаку ако те интересира кои се тие луѓе,во истата сорта спаѓаат и зионистите,и во сржта не се луѓе воопшто и од нашата планета. Интересно,бев антисемитист,но што повеќе дознавам за овие теории за заговори(во кои главен кривец секогаш се евреите) толку повеќе се менувам и станувам помалце. |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека му е лесна земја и нека милостивиот Бог го смести во стадото Авраамово
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |