![]() |
|
Што ве привлекува повеке изглед или карактер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 37> |
Автор | |
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na filmot lazgo lazgo vikat deka vnatresnata ubavina ja baret samo grdite ljugje.ne se soglasuvam ni so to nitu so nisto od to so napisavte zaradi to so,jas mislam deka e vazna ljubovta.mozit da sakas odredena licnost so e grda a imat ubav karakter,mozit da sakas nekoja preuba licnost so lajdno karakter,ama mozit da se najdat kobinacii od dvete stvari.i mnogu cest begame od nasite kriteriumi,i pokraj to so mnogumina saket karatker se zaljubeni vo nekoja so nemat karakter.znacit sepak nakraj e nesto nesvesno.spored nekoi istrazuvanja mirisot e ona so ne terat da se zaljubime.zato jas mislam ni izgled ni karakter tuku ljubov.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Abe slusajte sega.
Karakter ili ubavina, a nemojte " pa na pocetokot izgled, a posle karakter" - jebes takvi stvari nema vrska.
Ili izgled ili karekter, a mozda i materijalnata sostojba e u igra a??
Neznam jas - pisete
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Зашто да не може на почеток изглед па после каратер??? ![]() ![]() ![]() Епа за да те привлече некој мора да изгледа убаво, а после кога ќе го запознаеш и кога ќе видиш дека има супер карактер, кој ти одговара, нормално ќе си останеш со него, а ако сфатиш дека има ужасен карактер, го откачуваш, без разлика на надворешниот изглед..... Барем јас така мислам.... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Da da se e toa vo red, ama togas znaci deka izgledot e na prvo mesto neli, nikogas ne bi bile so nekogo kgo sabajle koga ke se razbudime nemozeme da go gledame.
Istoto vazi i za karakterot, kako so nekogo koj veke nemozeme da go trpime a go sakame, t.e. fizickiot izgled ni se sviga.
Ova e samo debata, pa zatoa bas me interesira sto e PRESUDNO za dvajca da bidat zaedno.
Pozdrav
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Za da go otkries karakterot mora da pocnes od fizickiot izgled, toa ti e osnova za sozdavanje zelba za ponatamosno zapoznavanje.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Се' е важно... и изгледот и карактерот и интелигенцијата и способноста и ситуираноста и потеклото...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
За да започне нешто помеѓу двајца, огромно влијание има изгледот, мирисот, гестовите, мимиките, имиџот, стилот на личноста. Значи надворешноста која ни дава некакви знаци за внатрешноста.
Но, карактерот, личноста е пресудна за двајцата да ОСТАНАТ заедно и да започне вистинска врска.
Има луѓе кои имаат просечен изглед, дури и се грди, но кога ќе почнеш да откриваш што таа личност во себе носи, може (но не мора!) да се вљубиш, да ти стане секси, интересна, привлечна , убава личност.
Има лепотани/лепотици кои кога ќе отворат уста - си велиш: уф, што ми требаше да се најдам во ваква ситуација, да разговарам со ваков кретен или кретенка.
Оној кој мене ми е привлечен и интересен можеби на другарка ми и е досаден и одбивен...Значи, релативно е. Лично е.
Мене лично ми се важни и двете нешта. Но по некои мои исклучиво субјективни критериуми. Изменето од chuchuliga - 16.Ноември.2006 во 23:51 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
znaci karakteren izgled?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
![]() |
|
melani ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Karakterot e presudnoto nesto za dobar odnos so nekoja licnost.Izgledot i ne e tolku vazen.Sto ako e ubav/a a nema nikakov karakter.
![]() |
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Spored mene karakterot, definitivno
![]() |
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
eee...da bese normalno da ima covek po dva partneri ke bese polesno eden so karakter eden so izgled, ama na covek nikogas ne mu e dosta pa ke napraese uste 100 kategorii
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Има една стара ама многу добра поука..моја најомилена..
Што најде ма кај овој???
- Да ти ги дадев малку очиве мои, па да го погледнеш???? Што ќе видиш??? Убавина која карактеро која ми одговара на душичкава го направил за мене бог над боговите.... Убавина непроценлива... Убавината и карактерот се две божества склопени во едно.. Ако душата и карактерот се прекрасни, прекрасна е е школката надворешна..полна позитина аура и неодолив шарм.. Зависи како гледаме на убавината сплотена со карактерот.. за мене школката не е битна воопшто, таа е менлива од икс причини, секирации, несрекни случаии итн.. Карактерот може да го направи најубав на свет и нај харизматичен... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ova e za mene relativno, ako e vreden i ako ne se plasi od rabota, vo zivotot moze da stekne mnogu.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |