|
Бакојани се заканува со војна |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Oh mori Majko..Turcija se moli da vleze vo EU..nema popametna rabota...nas ke ne brani..
Изменето од Анастеа - 02.Август.2009 во 17:49 |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Каква војна бе луѓе??? Што знаете вие што е војна па се напаливте, "нека дојдат" велите...!!!??? Гледам некој тука пишува бил во војна 2001 и сега е мнооогу храбар.
Што знае тој што е војна... Јас бев 1991/92 год. во војска и бевме префрлени во планините околу Карловац... Тоа беше страшна војна и недај БОЖЕ да се повтори некаде , а најмалку тука кај нас... Тоа во 2001 е мачји кашаљ за тоа јас што сум го преживеал од Октомври `91 до Април `92... Затоа велам уште стопати ако треба: ОПРОСТИ ИМ БОЖЕ НА ОВИЕ ДЕНЕШНИВЕ ДЕЦА, ЗАТОА ШТО НЕЗНААТ ШТО ЗБОРАТ...!!! Изменето од DelijaSkopje - 15.Јули.2008 во 19:06 |
|||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Анастеа - 02.Август.2009 во 17:50 |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од xxll - 15.Јули.2008 во 19:19 |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се прашувам само од која кафана го слушна овој моабет Изменето од Vladimir88 - 15.Јули.2008 во 19:22 |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не за џабе Наполеон рекол.. "Кој го контролира Босфорот, го контролира светот." Изменето од Анастеа - 02.Август.2009 во 17:50 |
|||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми е гајле дали ми веруваш, па поготово ти... Ако сакаш оди во населба синѓелиќ и најди ја куќата на фамилија Зерзовски... Нивниот син погина, а јас неуспеав да го спасам, а требав да бидам поупорен... Ми беше еден од најдобрите другари тамо во тој пекол... Се викаше Ѓорѓи Зерзовски. Исто така од моја чета уште еден Македонец загина. Беше од Штип и се викаше Митев Марјан... Најди ги нивните фамилии и ќе дознаеш за мене... Изменето од DelijaSkopje - 15.Јули.2008 во 19:46 |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па ти да знаеше нешто за војна досега немаше вакви глупави моабети да збориш као демек ти знаеш што е војна, оние бранителите што се бореа не знаеа, што губеа раце и нозе во 2001 година... Како второ, ти да си учествувал во таа војна досега немаше да пишуваш по форуми овака, туку ќе беше со жолта кошула во Бардовци, или пак ќе станеше параноичен како и сите што станаа, што се вратија од таа војна. Он учествувал во војната во 91 година, а онаму гледам многу модерен си што ги слушаш САФ...што оставаш коментари на Јутубе од типот Русија, Србија и Македонија заедно.. Деца, се собрале во кафана, слушнале моабети од некои кафанџии што се палат на Лепа Брена, и сега се обидуваат да ни солат памет на нас тука.......боже прости му, незнае што зборува, нели така викаше ти Делија.. Изменето од Vladimir88 - 15.Јули.2008 во 20:27 |
|||
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vojna e najdobro mozno resenie za makedonija.
edinstven nacin grcija da se vrati na nejzinite vistinski granici. momentalnata nadmok, neka ne ve zalazuva, istiot lapsus mortus go napravi i slobo malku pogore. |
|||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еееее дете , дете... Што ти знаеш за мене... и што тоа јас сум преживеал... |
|||
stereo
Група Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
premnogu sme slabi za vojna ne mozevme vo 2001 protiv edna grupa i ne znam kako ke mozeme protiv edna drzava protiv gcija nea ja podrzuva cel zapad |
|||
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e tuka se lazes. na zapad mu e dojdeno preku glava od grcija. uste vojna da pocnat, i ke gi snajde isto sto i belgradkiov pasalak. |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еј...ај да не се преценуваме....
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
„Војната“ е само емотивна реакција на грците. Но постои една пореална опасност, многу посуптилна од војна со пушки. Ќе се интензивира нивната обавештајна активност во МК и преку финансиска поддршка на разни банди, олигархии, групации и мафии ќе ја дестабилизираат МК економски и политички. Тука ќе дојде до израз грчко-српско пријатељство, сигурен сум, а во равенката нема покуси да останат и б’лгарето и шиптарите, што домашни, што албански, што од Косово.
Европа нема врска од политика, и нема интерес да го стабилизира Балканот, тоа го докажа со распадот на Југославија, истото го прави и со Македонија. Единствен генератор на нестабилност во регионот е европската политика.
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |