![]() |
|
Мои изреки и измислици |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koj se smeska,nesto smisluva
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zad dobar KONJ - prasina se kreva ... moja izreka: - i zad dobra KOBILA - prasina se kreva !!! ova i go rekov na edna moja koleska ... i mi rece: - KOBILA me napravi ... ama ubavo mi dojde !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
isto edna moja izreka ... Sekoj problem se resava vo tri potezi: 1. ako e konjot DIV - se stava DIV javach 2. ako e konjot PITOM - se stava PITOM javach i 3. za kriva sliva - kriv k** i sekoj problem e resen !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Jas i brat mi isto takvi osobi vikame Supelki
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...koj urochi-k*r u ochi...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Za da svatis deka treba tocno da centriras koga mocas, treba da te ostavat sam i koga ke svatis deka sam mora da ja ribas soljata
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....ГО ЕБАВ ЕЖОТ!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
aaaaaaa,moze i "bezobrazno"...
![]() vo toj sluchaj....mnogu chesto vikam...jeb'o te bog.. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ne sum normalna... kolku sum pametna.....
ne sum svesna... kolku sum vredna.... .... ah shto ne te izedov koga beshe mal.... mnogu beshe sladok... sega e docna... .... more od maticno... trebashe da ja sprashtam.... ... kriva... besete me... iiiiiiii... samootepancija od zaseda.... mammceeee ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ova, ona, ovoj, onoj, k*r se trese u ladna voda, drn, drn, jarinja
|
|
![]() |
|
ako nekoj mi kaze deka go boli glava go prasuvam ... - kako ti uspea ? daj mi go receptot ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lapni urda v petok sekoj od muda na nekoj
|
|
![]() |
|
100 % zadovolstvo ... ova jas go izmisliv ... eden prijatel ... bese so mene vo kolata od skopje za bitola ... i koga stignavme vo bitola .. kaj saatot ... sakase tamo da slezi ... ne go ostaviv ... tuku go slegov pred kukata .... me prasuva sto e ova ? - 100 % zadovolstvo !!! go nosam 200 km ... i da go slezam kaj saatot ... sto napraviv ? nisto ... ke odese peski uste eden kilometar .. vaka 100 % zadovolstvoto bese napraveno !!! probajte ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moi izreki i besmislici
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |