|
Шпански серии-теленовели |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма то после КАСАНДРА , то је све очај и јад!!!
ДАААА!!! |
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele, zar nikoj od vas, luge ne gleda telenoveli ili spanski serii?
lele, me razocaravte, pa ne se tolku losi, mene bas mi se interesni, a i gledani se, i voedno edukativni, ako ne znaete...... kasandra, Makea, Rosalinda, Esperansa, Nevina, alborada, Alondra, Antonela, Samanta, Fiorela, Skrieni strasti, Ljubov i omraza, Peregrina, Tormenta, Ciganki, Robinka na ljubovya.se edni od moite omileni |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
есмералда,..... образложи зошто се едукативни,..... научивме шпански ??
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kasandra , La usurpadora , Emeralda , Rauzan...... lele ne mi teknuva koi drugi sum gi gleal....
pero aora jo no viste mas esas .... mislam dek taka bese na espanol |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оh dear Lord! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne e 1-vi April...vaka da se zezas |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE gi gledam i se cudam na tie sto gi gledaat.Mislam deka nisto edukativno nema vo niv poarno procitajte si nekoja kniga e toa e edukativno
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TELENOVELA...KOJ BIL SAMO "KREATIVECOT" STO TAKA GI NAREKOL...TOJ SIGURNO DO NOVELA NAJBLIZU BIL NA ULICA,KOGA PORED KNIZARNICA PROAGAL
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
jelen4e
Група Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gledam telenoveli ama RUZNATA LETI sto ja davaat na PINK e zakon. Koi gluposti se slucuvaat
|
|
harp13
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 98 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE E TO GOLA VODA,SAMO AJ NEKA GLEDAAT LUGETO BEZ PARI ,BAREM VAKA OTEPUVAAT NEKOJ SAAT!JEBENO NO REALNO
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tochno e za brazilskive.nemaat nikakva dopirna tochka so shpanski ili ne znam kakvi...obrabotuvaat seriozni temi, obichno za brazilskata istorija i mozat da bidat duri pouchni.od ovaa sega sho ja gledam nauchiv shto e abolicija i kapuera, toa ne go znaev od porano. dosta realno ja prikazuvaat istorijata na Brazil, gi imam sporeduvano nivnite serii so dokumentarni filmovi za Brazil i mozam da kazam: sekoja chest na lugjeto koi gi pravat seriite,si ja znaat rabotata i ne si ja sramat zemjata so idiotski temi kako vo drugite serii od shpanija, argentina i sl... |
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[/QUOTE] tochno e za brazilskive.nemaat nikakva dopirna tochka so shpanski ili ne znam kakvi...obrabotuvaat seriozni temi, obichno za brazilskata istorija i mozat da bidat duri pouchni.od ovaa sega sho ja gledam nauchiv shto e abolicija i kapuera, toa ne go znaev od porano. dosta realno ja prikazuvaat istorijata na Brazil, gi imam sporeduvano nivnite serii so dokumentarni filmovi za Brazil i mozam da kazam: sekoja chest na lugjeto koi gi pravat seriite,si ja znaat rabotata i ne si ja sramat zemjata so idiotski temi kako vo drugite serii od shpanija, argentina i sl...[/QUOTE]
Едно да се разбереме! Немојте во никој случај да ја мешате шпанската кинематографија со онаа на земјите од Јужна Америка (конкретно: Мексико, Венецуела, Боливија и Аргентина) бидејќи единствено нешто што им е заедничко е јазикот. Изменето од Quentin - 01.Април.2008 во 21:56 |
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |