![]() |
|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Одиме со син ми вчера да купиме подарок за роденден за снаа ми. Ми вика: -Мамо,ај да и’ купиме сапунче.
Јас му објаснувам дека треба да и’ купиме нешто поубаво,а тој ми вели:-Eпа,ај да и’ купиме супа за кога ќе се разболи! |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
...odime vcera so drugarka mi nejzinite dve decinja i so moeto najmalo so Matej(3god.) i mi vika 1.mamo kade ke odime????-a jas mu vikam vo Volkovo ke odime na Hipodromot ke gi gledame konjcinjata....... a on mi vika a kaj se VOLKOVITE.....................ha ha ha ha ha ha ha
Изменето од bibce - 31.Март.2008 во 17:04 |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
генијалче ![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сестра ми ми вика,.....
дадо,... шрицаат крците ( крцаат штиците ) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
-DEDE KE MI KUPIS PAGANAN? vo prevod papagal.
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mojata mala vnuka Bojana....
Nino....te me nosis na FABOFABICHE?(zlatno slavejche) |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
TETE, JAS DURI DA PORASNAM, SITE DECKOVCI KJE SE POTROSAT
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
-Maмо,те бара мајката на мојот татко!
или -Мамо,те бара твојата мајка! -Тато,мајката на мојата мајка рече ... Ете вака син ми кажува кој кого го бара на телефон,кој за кого што рекол...никогаш не кажува скратено(баба,дедо,вујче,чичо)-секогаш опширно објаснува(твојата мајка,твојот брат...) |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
-Nano ajde beceme shikli, suknija i bideme zenski.
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
teto gej kakvo tucançe(fustançe) imam
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Neli ...sekoe L zamenuva R-togash koga im e seushte teshko da go izgovorat.
Koga nauchi da go izgovara R vikashe:....ej,mama RIRE(Lile)te bara |
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Ванко (влакно)
Гитеон (микрофон) Овие се од керка ми! А еве и едно мое : Мамо обеси ме закопкај ме (облечи ме закопчај ме) |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
Sega e ...golem biser....veli: Aj,ma ...ne mi se filmaj..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |