![]() |
|
Зависен/на сум од... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Автор | |
TafTabiT ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zavisen sum od rabota
![]() ![]() |
|
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НЕКОГАШ БЕВ ЗАВИСЕН ОД УБАВА БЕЛЕТРИСТИКА...МОЖЕВ СО ДЕНОВИ ДА ЧИТАМ...СЕГА СУМ ЗАВИСЕН ОД ТАСТАТУРАТА - МОЖАМ СО ДЕНОВИ ДА ПИШУВАМ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
tokmu sega mi velat odmori ke gi dorasipes ocite od kompjuterot/lele male kolku me zali/.
znaci zavisnost postoi od droga,alkohol,cigari i pc. idividi si go citkav so zadovolsvto no otkako se registrirav na forumcevo ne zavisnost-BOLEST ama kolku mi e ubavo koga ja boleduvam tuka so site vas pojma nemate ![]() ![]() ![]() Изменето од super babicka - 24.Март.2008 во 22:23 |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
zavisna sum od kompjuter (zaraza golema e),kafe i gigari ama i bez cokoladi ne mozam
![]() |
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
od telefon...mobilen ili fiksen nezavisno
|
|
![]() |
|
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
zavisna sum od kompijuter i televizor
|
|
mnjkl |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
.....od nesto sto ne treba da bidam....
|
|
![]() |
|
petar_thegreat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 101 |
forumdzivka
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DreamLady17 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
10 zavisnosti...hmm...
1.muzika 2.mackata 3.drugar mi,my VIF 4.internet 5.msn 6.moite obetki 7.mobilniot....i tolku mi teknuvaat sega,a sigurno gi imam poveke.. ![]() |
|
![]() |
|
jelen4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
1.shopping
2.telefon 3.internet 4.tracarenje + dobro kafence ![]() 5.cosmopolitan |
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Zavisna sum od kompjuter,mobilen,kafe,od blagi raboti,bez razlika dali e cokolado ili nesto drugo,spienje,toa mi e loso,se zaboravam od spienje i od deckomi definitivno
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
pa ima nekolku
![]() muzika informacii cigari mobilen bez nego ne izlagan, i ako skoro sekogas mi e "bez glasen" stelovan ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
majka mi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |