IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој кого?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој кого?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:29
da be.......................epten e ubavo.................намигнување
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 17:52
kakvi stanale ovoa zenive, samo gledaat da opnat nesto, arno vikaat deka se beter zagreani od mazite, a so ramnopravnosta prosto zbesnaa...a ja si sakam i malku muabet i romantika, a ne odma : - Daj ! Daj !...i da mi ripne, sum zaborail koga posleden bev odozgora
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 17:59
ма%20ајде
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 18:00
Originally posted by bibce bibce напиша:

da be.......................epten e ubavo.................намигнување

a be ne popusto se veli " sve sto je lepo i bogu je drago " голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 10:00
.....................a be kako vikaat  starite.............bog da cuva od napalena zena..........ke te raskosti od ............???????????"ama ako neli" VIE mazite ne se bunite??????takaнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 16:48
Ja nokeska nekev, a ona me izonodi i mi pravese mnogu sramni raboti i so zakanuvacki glas mi naredi i denes da bidam banjat, ne mi se odi doma...плачење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 16:51
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja nokeska nekev, a ona me izonodi i mi pravese mnogu sramni raboti i so zakanuvacki glas mi naredi i denes da bidam banjat, ne mi se odi doma...плачење
ма%20ајде чим прв пат си поминал втор пат ке ти е полесно ако не биди лиска и не се бањај нема ништо да ти прајголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 16:56
......................... e pa zbunet navistina ..............tesko na tebe.............тага...........navistina mi e zal???????

ili pa znaes sto??????...........napad je najbolja odbrana.............pa napadni ja ti ne ja............be  pa neka place ona posle................e mamu i nejzinuнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 16:57
aaa, pa u kada da me izonodi, ja znam ja nea kakva e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 16:57
збунет да пратам некој што личи на тебе?голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 17:03
so se mace ?
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 18:05
..ТЕШКО ТЕБЕ..ZBUNET!!!..ГЛЕЈ СПАСИ ГЛАВА,И НЕ И ПРАВИ ..КЕИФ!!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 01:02
Originally posted by paris25 paris25 напиша:

dilema?
momceto-devojceto
    ili
devojceto-momceto
 situaci standardi on gore ona dolu ,on dolu ona gore ,one levo ona desno i obratno,koga imate seks sto mislite koj kogo  ???

Ако си со вистински искрена девојка тогач нема дилема кој кого. Се знае, таа тебе а ти неа и обратно.
Но доколку е женската со ЈАВЕН  статус тогаш таа тебе.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 10:14
Originally posted by paris25 paris25 напиша:

dilema?
momceto-devojceto
    ili
devojceto-momceto
 situaci standardi on gore ona dolu ,on dolu ona gore ,one levo ona desno i obratno,koga imate seks sto mislite koj kogo  ???

Gluposti!!!! sexot e vzaemno uzivanje
Prvo togas voopsto ne mislam koj kogo
vtoro,ako pocnam da mislam na toa
togas izgleda kako nekoj nekogo
da iskoristuva a ne e taka

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.