![]() |
|
Кој кого? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da be.......................epten e ubavo.................
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
kakvi stanale ovoa zenive, samo gledaat da opnat nesto, arno vikaat deka se beter zagreani od mazite, a so ramnopravnosta prosto zbesnaa...a ja si sakam i malku muabet i romantika, a ne odma : - Daj ! Daj !...i da mi ripne, sum zaborail koga posleden bev odozgora
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a be ne popusto se veli " sve sto je lepo i bogu je drago "
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....................a be kako vikaat starite.............bog da cuva od napalena zena..........ke te raskosti od ............???????????"ama ako neli" VIE mazite ne se bunite??????taka
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja nokeska nekev, a ona me izonodi i mi pravese mnogu sramni raboti i so zakanuvacki glas mi naredi i denes da bidam banjat, ne mi se odi doma...
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
......................... e pa zbunet navistina ..............tesko na tebe.............
![]() ili pa znaes sto??????...........napad je najbolja odbrana.............pa napadni ja ti ne ja............be pa neka place ona posle................e mamu i nejzinu
![]() |
|
![]() |
|
aaa, pa u kada da me izonodi, ja znam ja nea kakva e
|
|
![]() |
|
збунет да пратам некој што личи на тебе?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
so se mace ?
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ТЕШКО ТЕБЕ..ZBUNET!!!..ГЛЕЈ СПАСИ ГЛАВА,И НЕ И ПРАВИ ..КЕИФ!!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ако си со вистински искрена девојка тогач нема дилема кој кого. Се знае, таа тебе а ти неа и обратно. Но доколку е женската со ЈАВЕН статус тогаш таа тебе. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Gluposti!!!! sexot e vzaemno uzivanje Prvo togas voopsto ne mislam koj kogo vtoro,ako pocnam da mislam na toa togas izgleda kako nekoj nekogo da iskoristuva a ne e taka |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |