![]() |
|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 112> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
мсн-от
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
site vozaci vo gradot
ako site vozaci ne ti cinat , kogas ima problem so svetov ![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
guzva....guzva,nasekade...imam vpechatok deka
ludjevo ziveat zamo za ovie praznici,a toa mnogu me nervira ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
компјутерот...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
me nervira ova nastinkava...strashno me nervira...u p.m.
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
onaa gazdaricata od Merian As.
Uf da mi bese pred oci, toa plavata perika ke i ja iskubev ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Tesko se slucuva da nekoj moze
da me iznervira i togas koga ke uspee se kontroliram maksimalno pa istiot posle e ponervozen od mene ![]() |
|
![]() |
|
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
Саааааамо нека проба некој да ме изнервира...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Za chudo....nikoj i nishto-do sega....
![]() |
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
mojata najmila osoba no poveke me povredi nego iznervira
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Оние кецељи шо ни ги дадоа нашколо ме изнервираа ептен се тенки за ова време и веќе не знам дали да ги носам зашто нема да ме примат у школо |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Nikoj
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Онаа мисиркана на работа.Да беше кај некој приватен ќе ја видев,а вака начекала кај ништо не работи па уште си зима за право и да кажува како требало и што требало.Мисирка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ova veke ne vazi!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |