|
Трифун Костовски |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | |
*R*S*
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno covekot nema ni sram ni perde
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислите ли дека може да го симнат?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
aurelianus
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господине Костовски!
Време е да најдете храброст и сила,имајте доблест,и заминете си од сцената!Во вашата одлука ќе ја имате и подршката на граѓаните на градот Скопје!Ви гарантирам.Хаосот во градот е ваша заслуга,ништо не функционира,од сообраќај до незнам каде се...! СО ПОЧИТ спрема Вашата одлука! |
|
8"
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па,...потпиша ли некој од вас петиција за негово разрешување?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде се потпишува? Уште утре ќе одам да се потпишам
BTW оној што ја преместил темава во Мода и убавина навистина нема вкус. Изменето од Julija - 03.Декември.2007 во 20:31 |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕМАВА ПО МОЕ..БИ МОЖЕЛА ДА ОДИ ВО ПОЛИТИКА!!!ОВДЕ,НАВИСТИНА НЕ МОЖАМ НЕКОГАШ ДА ЈА НАЈДАМ..!ФАЛА!!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci Dpmnovskive kandidati truba a ? Kako premierot isto.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo sto go propusti faktot deka Trufun Kostovski bese nositel na lista na SDSM na parlamenntarnite izbori 2002, i deka tie mu bea politicki promoteri
|
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ima sovest treba sam da si otide, ne odi privaten biznis i rakovodenje so grad vo ist kos.Ima konflikt na interesi. Treba da si odi... |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poprljav, posmrden i pognasen grad-metropola ne postoi. Poglednete gi ulicite izorani, trotoarite izedeni, soobrakajnite znaci ovenati, deponii na site strani, bezdomnici vo strogiot centar, na "prekrasniot" ni plostad, rasposlani kako zivi spomenici na ova vreme-nevreme, na ovoj grad-negrad.
Zatoa G-dine Gradonacalnik, tatko-netatko na ovoj grad-negrad, Ve molam bidete dosledni i ispolnete barem edno vase vetuvanje i sami podnesete si ostavka, zatoa sto odamna ja preminavte crvenata linija, a sega imate moznost i licno da se uverite deka gragjanite poveke nemaat namera da go toleriraat vaseto nerabotenje |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред изборите,искрено ,верував во него...(ТРИФУН КОСТОВСКИ)демек човек европски...!!.Но ,по TV-дуелот со Пенов(KANAL 5 ми се чини беше..)..се разочарав..!На многумина тогаш им велев да внимаваат во изборот ,но на сите нив...Пенов им беше крив...!!!Еве сега..кој им/ви е,...а со вас, и на мене, крив...?Ова може да биде само кај нас...инает невиден...!!!Немаат доблест ,човечност,морал... за вистински чекори...аман веќе,до кога вака...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никола Груевски за Трифун Костовски:
18 март, 2006 Трифун Костовски е успешен човек во бизнисот, хуманист и човек што многу ќе даде за Скопје и за граѓаните на овој град. Долго време размислувавме и решивме да го поддржиме Костовски бидејќи се раководевме од поширокиот интерес на граѓаните. 16 октомври, 2006 Јас сум задоволен од работата на скопскиот градоначалник Трифун Костовски, кој што работи со голем ентузијазам и со големо залагање, а веќе има и опипливи резултати. Верувам во способностите на Костовски и неговото време допрва доаѓа. |
|
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ODI PROSHETAJ SE PO VLASHIJA - MOZEBI TAMU NEMA DA TI BIDE TOLKU GNASNO!!!!!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немам коментар. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |