![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 192193194195196 729> |
Автор | |||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
забеган за тебе ??
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
Нина ај оди пишувај домашно плис
![]() |
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
така ли се обраќа некому,нина? ![]() Изменето од Izzie - 06.Февруари.2008 во 23:07 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
neam domashno OUST
|
|||
![]() |
|||
||
така ли се обраќа некому,нина? ![]() [/QUOTE] изи,... игноре... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
сега ќе и се јавам на учителката да ти даде
![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa ja i rekov biserna te molam daj mi sok ona ne mi obrnuvashe vnimanie i zatoa sea vaka i se obrativ a ako use ednas ne me proferma use poloso ke i se obratam
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ау... ова е веќе закана
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ајде малце овошје,...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
изи,... игноре... ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] ti ke mu kazis ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
||
ja ova trpam go bidejki e shega a ne e vistina pa zatoa i ova i so igni=ore i bez e samo zafrkancija
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 192193194195196 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |