![]() |
|
Членот под мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 442> |
Автор | |
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да сонце мое
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Od kaj da znam .......denes prvpat te srekavam.....
CPM.. ke ripas li po krstot za Vodici?
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
нееее ладна ке е водата
цпм исто питанје
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ja pa ic,,,kako so imam maka so kicmata.... direktno u kostozglobna u Ohrid bi me odnele....
![]() |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
нека те донесат барем ке ти дојдам на посета |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Членот под мене е среќен?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Pa taka taka
Cpm so ke se pofali? |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
nisto posebno
cmp doruckuva li? |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Не, не доручкувам
![]() ![]() ![]() Чпм му се спие? |
|
![]() |
|
![]() |
|
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Nikako, nekako sum hepy
![]() cpm sigurno doruckuval ! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Не, не е по доручекот
![]() ![]() ![]() Чпм пиеше кафе?? |
|
![]() |
|
![]() |
|
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
O, da i toa uste vo 6,50 min.(makiato golemo)
Pa duri i dorucek imav vo 8,3o. (norm. procedura kaj mene) cpm, da ne oslabis eptem ![]() |
|
![]() |
|
Не, немај гајле и онака имам само коски на мене што повеќе
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чпм ќе се сложи со мене исто како татко ми дека сум вреќа коски само ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
цнм, многу си драга, и чувај ги коските за мевце лесна работа. Само кажи и ќе те ранам беговски .
цпм сака баклава ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |