![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 188189190191192 1093> |
Автор | |
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e kaj si be dusicke.fala sto ne me zaboravi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Sekoja nom pocnav da s edruzam so tebe, taka da, nema sansi da te zaboravam
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
fala zlato znam deka ti si srce
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Ja primetuvam deka pravam greski vo pisuvanjeto.. toa nesto od pivoto ke da e..
|
|
|
|
![]() |
|
nema sto da se sramime taka si e.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lele ama mi e dosadnooooooooooo..............
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
i jas go imam toj problem u momentov
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
me boli glavata od mnogu rabota sto imam , krajot ne se gleda nikako
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
sakaaaam....domaaaaaaaaaaaaa.
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
i jas sakam , arno ama rabotive sami ne se brkaat
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
heki...zasto si stavi starat facicka.....
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
kade sega vo grad po zestinive
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sto baras vo grad,sedi si doma
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 188189190191192 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |