|
Гради |
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....и сакаат да цицаат сакам Средни |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
такви како напнато на пола балонче ми се најубави за гмечење,цицање,бацување
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Освен што служат за хранење на бебиња, убаво е и да се видат во разни големини, облици, во градник, бикини, голи... Градите се обожувани од самиот почеток на светот и имаат посебно место во опшеството.....
Во вистинскиот свет полн со неубави работи и разочарувања, градите се меки, пријатни.. Без оглед на големината, градите ја дефинираат женственоста. Градите ја симболизираат зрелоста и плодснота.
Секој добар љубовник знае дека ....Градите се клучни...кога е во прашање возбудата кај жената..... Доколку со нив ’ракува’ на правилен начин, брзо ќе стане очигледно колку е жената возбудена.
Еротската привлечност на градите се базира на тоа што тие би требало да бидат скриени од погледите. Најголемиот предизвик лежи во она што не можете ... да го имате... и затоа градите се најслатко забрането овошје....
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Основен предуслов за квалитетен живот е здравјето, како за поединецот, така и за нацијата. Здравите поединци ја создаваат здравата нација, а само таква нација може да направи корисни „работи“ за целокупниот напредок на човештвото.Доктор Карен Витерби од медицинскиот магазин „The New England Journal of Medicine“ објави резултати од петгодишното истржување спроведено на над 200 испитаници во три болници во германскиот град Франкфурт.Според тврдењата на доктор Витерби, само десет минути гледање во градите на една надарена жена е подеднакво корисно како и 30 минутен аеробик. Гледањето во женското деколте на дневна база го намалува крвниот притисок кај мажот и ја намалува можноста од добивање на васкуларни болести. - Сексуалното возбудување ја подобрува циркулацијата. Нема сомнение, за мажите е здраво да зјапаат во женските гради. Нашето истражување покажа дека со тоа просечниот живот на еден маж се зголемува за 4 до 5 години, вели докторката Карен која им препорачува на мажите постари од 40 години барем 10 минути дневно да гледаат во женски гради. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam mislenje
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj doktorov da se predlozi za Nobelova nagrada za medicina.
|
|
Incredible Blue
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malite gradi se podobri poubavi i pocuvstvitelni na dopir i dozivuvaat
pogolemo zadovostvo pri dopir
golemite gradi imaat poveke 'masni pernicinja' na cuvstvitelnite delovi
pa zatoa ovie pomalive moze polesno da se stimuliraat i vozbudat
uste od pestersko vreme mazite gi procenuvale zenite po nivniot fiz. izgled
i gi odbirale onie zeni so pomali gradi, zs im izgledale pomlado i povitalno
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa, nekoj, izgleda, tuka ima mali...cicinja.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Клара , дај да ти ги видиме цицињата
|
|
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |