|
Ставете слика од.... |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 573> |
Автор | ||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da odi na Attach files i klikni na toa na samoto mesto kade go pisuvas e-mailot vo Compose.Ke ti se pojavi prazna box i do neze Browse....Ti klikni na kopceto Browse....i ke ti se pojavi nob window-Choose files i tamu ke imas ikoni kako my documents,my computeri itn. i ti klikni dvapati na folderot kade gi imas slikite se dodeka ne gi najdes.Na kraj pritisni samo open (otkako ke ja nades slikata).Probaj pa kazi dali si uspeala.
Изменето од engie |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cool!!! |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SE PREDOMISLIV ZA SLIKA
Изменето од mimi24 |
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ooooooooohhhhh mucisimo grasisimo, ke probam i ke pisam, fala mnoooooooooooogu sega ke odam na kratko, me brkat tato |
||
Точачиња.
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
evo ja alekta, koja cekat cokolado od carnation, dodeka toj go spremat gulapceto i mu velit: slusaj sega, ovie cokoladive ke i gi odnesis na alekta od nejziniot bato i ke i recis deka jas brzoooo ke se vratam, da ne mi se sekirat i da i dajt dve- tri kocki na joki od cokoladive
|
||
Точачиња.
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sorry strumfce ama denes ne ni bilo pisano da se najdeme online.Mozebi utre poveke sreka. |
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а ти да не си билдер или избацивач мајката??? |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ete sakav da stavam moja slika ama mnogu e golema. moze li nekoj da mi kaze kako da ja namalam. |
||
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mimi24 kako si se predomislila ke stavish ili si sakala da stavish pa sea si se predomislila pa nema da stavas slika ?
|
||
Itn...
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
engiece, dali znajs kako da vmetnam slika vo e-mail?jas sum trup za kompjuteri
|
||
Точачиња.
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe i nekoj drug da staese svoja slika pa da vidime koj sme sho sme :)
|
||
Itn...
|
||
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Staviv slika i ja izbrisav |
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 573> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |