![]() |
|
Филозофџилница... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 81> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sto moram da vlecam za niv
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nikogas nemalo zagatka imalo samo nevkusna sala ...... a taa kratko trae aj resi ja ova zagadka POARNO E COVEK DA SE SEKOGAS VTOR ILI SEKOGAS PRETPOSLEDEN????? Изменето од anastea - 18.Март.2009 во 23:57 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Исто му е
и да е секогаш претпоследен пак е втор - од позади ![]() човек никогаш нема да се задоволи со тоа што го има или што го постигнал |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ne e isto
nikako ne e isto resi ja zagatkata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Епа види вака:
Ако човек е претпоследен во нешто малата вредност на реално постигната цел ќе се зголеми! Еве прост пример: Некој маратонец во трка е претпоследен. Тој во себеси ќе си вели само: ``Уф, тркава беше премногу тешка, добро е што сум и претпоследен``! Ако пак човек е втор, вредноста на целта што ја постигнал може и да се намали затоа што не може да ја постигне вистинската цел ( да биде прв ) Пр. Истиот маратонец ќе си рече: И така оваа трка не ми значи ништо! ( затоа што не може да биде прв само ќе се залажува себе си ) И ко ќе видиш - ИСТО ти е, дал си втор или претпоследен Премногу е комплицирано ![]() Изменето од Lithium - 18.Март.2009 во 22:39 |
||
|
||
![]() |
||
|
ne e toa
ako e sekogas pretposleden, noze nekogas da e prv toa e cakata nesrekjata si e nesrekja, losotolak si e losotolak zaba i kosmonaut ![]() da turu smajli da ne me pretekne nekoj ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Па и да е втор може да биде некогаш прв ако му се погоди слаб противник ![]() |
||
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
srceto odbira a silata upraviva
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
|
misli misli pretposleden od dvajca e sekogas prv sekogas vtor i od dvajca e sekogas vtor |
||
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Paaaa...vidi sega... ![]() ![]() Ne mislam deka bas sekoja "tvroglavost" ke ti smeta ![]() Изменето од anastea - 28.Март.2009 во 14:28 |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ahh skraja da e... Takva ''tvrdoglavost'' da ti smeta znachi deka imash medicinski problem ![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 81> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |