|
Најнова Вест: Газа бомбардирана! |
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Автор | |||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa sto me boli u celata ovaa situacija e toa sto idat lugje za gjabe...inaku,ic ne me boli dali se palestinci ili izraelci...se nadevam me razbiras...
a za toa deka konfliktot megju izrael-palestina e ist so konfliktot vo kosovo,ti e mnogu losa procenka...
|
|||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе! нека си вадат очи тие таму муџахедините... гледајте си ја вие државава!!!
|
|||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Poglednete koi se cel na napadi od stana na Evrejskite vojnici .Neka Gospod gi kazni tie gresni evrejski dusi: |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Све нека запалат....тоа муслимот прв почна со нападот и сега плачат, кој им е крив...самите.
Изменето од Vladimir88 - 10.Јануари.2009 во 17:02 |
|||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ех злобници едни ционистички низаедни.Да даде Бог името да ви се заборави. А ти Владимире замисли си да се твоите деца на нивно место,а јас на твое место и да коментирам како што коментираш ти. Ех,балканско -пагански синдром. Изгледа ќе не прати до пропаста на светот. |
|||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АМИН! АМИН! АМИН! |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па што плачете бре, први почнавте со нападите и сега цмиздрите кој ви е крив, него добро конечно разбравте дека има и такви кои можат да ви покажат заби и да ви вратат. |
|||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
svetot gleda imolci toa e najtragicno a izrael ne vojuva posteno,tuku kukavicki ubiva sivili pretezno zeni i deca.a za mene toa ne e vojna samo eden klasicen genocit vrz palestincite
|
|||
afrodit
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke mu dojt krajot i na izrael
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gaza e bombardirana?????
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Војна е оти толку рикате ко да не сте виделе војна порано,даље Хамас лансираше ракети по Израел и го јаде посеаното сеа,сам си го бараше.И ставете ми етикета нацист за тоа иам одговор SIEG HEIL!
|
|||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|||
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |