|
Кого од форумов би..... |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 63> |
Автор | |
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
F, ti odgovara? |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паа ..нормално дека ми одговара...Ф....и името Елени не е лошо |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZnamTuku aj kazi mi kako dojde do ovoj potesen izbor na dve,od tolku mnogu?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охх лелеее шо бил проблемов , епа ко бевте ДВЕ ..беше Пратено: 10.Февруари.2006 во 02:20 ноќеска... капиш? е сеа... чим било тогаш а другата типка не праеше со нас муабет, а со те*е си муабетевме изминатиов период НА ТЕМИТЕ и требаше сам да си праам муабет да не те дружам ... така? ДОБРО !!! ЈАВНО СЕ ИЗВИНУВАМ ДОКОЛКУ ДОШЛО ДО НЕДОРАЗБИРАЊЕ но не мислев ништо повеќе од тоа да се зезам на форумовввв за што и сум тукаааааа.... .. ај сеа едно браво и ви простуам... а за следен пат ќе размислувам што пишувам оти има осетливи тука... sorry
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaj sega da ne se razbereme pogresno jas ne se lutam
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NRGMKD ко да ми се налути, а и те*е сум те изненадил... па пошто се дружам со вас деновиве и сте ми пријатни... НЕЈЌУМ да се лутите... па си се извинив, ништо лошо
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ti se lutime(jas definitivno ne )i jas se izvinuvam ako ostaviv takov vpecatokajde dosta e serioznost da prodolzime kaj sto zastanavmeNajde preliv?
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, ќе мора на суво , тешко на мојот јазик
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf bash mi e zala so shlag da probash? Ne e preliv ama moze ke zavrsi rabota,a baska i nekoja jagotka moze ke padne vo kombinacija
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм вииш не ми текнало, абе ти се знајш... него иам мед.... сакаш? ама да си каснеш не друго...палачинки немам оти си ги изедов вчера...а со шлаг то може може...маслинка оди со тоа или мора јаготка ? оти па сеа немам јагодтка иам маслинка
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe vidi toa e stvar ukusa,ke treba momata da ja prasas,ja licno mislam so shlagot,jagotki poarnoma ustvari ti go jadesh taka da tebe so ti odgovara povekeA med sakam,za palacinki ne se sekiraj i taka ne jadamCenata ne e bitna,bitno da e dobar?
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не јадеш палачинкииии... ТИ СИ ЕДИНСТВЕНАТА ВЕРУВАМ....лелеее.... а викаш шлагче со јаготче а..хмм може може, па и после салатиче киселко нешто туф туф туф..има да ја изедам хахаха |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so se desava tuka??
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imase malo nedorazbirajne ama sega se e pod kontrola
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |