![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 32> |
Автор | |
^italina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Добро пее Александар, секако подобро отлолку Даниел или Аднан. Тоа седењето во куќата му влијае изгледа многу,таа неприродна ситуација во која живее три месеци веќе,со луѓе кои не ги ни знаеше. На последните настапи се повеќе му се забележува дека е во некоја своја криза.Белки ќе се опорави и ќе сфати дека и ова ќе помине
![]() |
|
A closed mouth catches no flies
|
|
![]() |
|
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Џули и Остани ми се чини ќе се добри, ама Карма Камилион....не звучеше баш ок на пробата
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
100% sonja ke ispadne vecer
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не биди сигурна.... и за џоле и вукашин бевме сигурни па џоле си отиде... типката добар глас има... ![]() Изменето од BisernA - 22.Декември.2008 во 13:51 |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Почна Ацко да се опушта........браво, браво, само напред...... |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
so vi rekov
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Како ја испеја песната Александар, не го гледав?
|
|
![]() |
|
odlichno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
a za sonja bas mi e krivo sto ispadna fina devojka so odlicen glas ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не знам зошто... имам некое чудно претчуство дека игор ќе испадне.....
![]() |
|
![]() |
|
hmmmm....sigurno i site 5 drzavi go imaat toa pretcuvstvo....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Нееееее Игор не сакам да испадне.........НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Нема да испадне, слушај ми го зборот ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
е навистина жири комисијава има некои глупави норми
а Даниел колку пати бил номиниран,што не го пратија на магарешка? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |