|
Слобода |
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сметам дека постојат два вида слобода: апсолутна слобода- што е блиско до безредие, хаос опциона слобода - имаш опции но и слобода да избереш која ќе ја прифатиш, а која ќе ја отфрлиш |
|
МИР со сите
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгреј зора на слободата,зора на вечната борба,
Изгреј в душите и срцата на всички роби по света! Слободата е 5 вековната цел на македонскиот народ која се уште не е достигната. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sloboda do 1 satot
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ko sto si imaa vodacite na golemite zemji sloboda da se soberat i da si recat : - Aj ke praime svetska kriza !
Изменето од zbunet - 21.Март.2009 во 10:09 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неограничена слобода немаСекогаш постојат ограничувања кои некој ги поставил.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ima menzis ili ja boli stomak, pa ne dava
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga idioti go zgrabile svetot
slobodata e tesko da se dozivee |
|
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |