|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 23> |
Автор | ||
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e priznavam |
||
If you are reading this, get a life!
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas velam DA koga mislam DA, i NE koga mislam NE.
Ama, ne mi veruvaat?Mislat deka se shalam |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zenite koga vikaat da mislat ne i koga mislat ne vikaat pak ne
golemi kontrashki se i logikata im e sosema nerazbirliva za nas zatoa nasmejte im se ubavo i se kje e oukej drugo nema |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вие со што жени се дружите?ја кога мислам да, викам да, кога мислам не, викам не...тоа не е комплицирано, нели? |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
totalno neinteresno Изменето од anakin - 17.Јуни.2010 во 23:05 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зашто да е лесно и едноставно кога може да биде комплицирано?
а? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocnoooooooooooooooo ne slusaj so ti zbori nego pocustvuvaj sto saka da kaze bashka na zenite voopsto ne im e vazno sto maz kje kaze nego kako kje go kaze toa Изменето од anakin - 17.Јуни.2010 во 23:13 |
||
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас како и авторот на темава, ме мрзи да се мачам со тоа што некој мислел под да или не.зборувај го тоа што го мислиш, и мисли го тоа што го зборуваш...
|
||
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa e tvoj izbor
uzivaj vo zivotot togas na toj svoj nacin samo pazi da ne te mrzi i da zivees |
||
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бе, да ме мрзи да живеам значи дека ми е многу досадно, а никогаш не ми е...
секогаш има нечии зборови што треба да се дешифрираат... Изменето од Charmedgirl18 - 17.Јуни.2010 во 23:31 |
||
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa neli ti toa ne sakas
desifriruvanje???? so sega se pismanis???? |
||
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја сакала или не сакала, секогаш ќе има потреба од дешифрирање...ајјјј, ме убедивте, поинтересно е да дешифрираш!!!
|
||
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej
sega si tocno toa velis DA me udedivte a mislis NE |
||
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па секако!нели сум ти и ја женско?што друго очекуваш од мене? |
||
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |