IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - СМРТНА КАЗНА?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СМРТНА КАЗНА?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2012 во 23:58
smrtna kazan,...mnogu grubo i neubavo zvuchi. изненадување

...samo treba da se preimenuva vo,
 ...''isprakjanje na onoj svet na ...onie shto samite  nekogo ispratile tamu'',

...i ...reshena rabota!да 

..malku e podugachko ama barem nema  ni traga od smrt  i...kazna.голема насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
goran-twin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2012
Поени: 385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goran-twin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2012 во 00:28
Originally posted by brza brza напиша:

smrtna kazan,...mnogu grubo i neubavo zvuchi. изненадување

...samo treba da se preimenuva vo,
 ...''isprakjanje na onoj svet na ...onie shto samite  nekogo ispratile tamu'',

...i ...reshena rabota!да 

..malku e podugachko ama barem nema  ni traga od smrt  i...kazna.голема насмевка

Ова треба да значи и кога ќе гледаме бесење да замислуваме .''isprakjanje na onoj svet na ...onie shto samite  nekogo ispratile tamu'', ? А пак паѓањето на крвта да ја гледаме како ќечап.          И нема ни трага од бесењето и колењето.

Не си далеку со размислувањата на муслиманските фанатици.

(Не е препорачливо читање од страна на малолетни лица без надзор од родител или старател)

Изменето од goran-twin - 05.Јули.2012 во 00:37
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2012 во 00:51
smrtna kazna ne, ama ako nacekam pedos na sred radnja so goli race licno jas ke go zadavam.
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2012 во 12:16
...a, zoshto?збунетост

...sakash da kazesh deka da te ubie ( pa makar posle i na delchinja te rasparchil) nekoj e polesno i podobro ,od toa da ti go spika...bez svoja volja ,..pa i na dete?изненадување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2012 во 12:29
ne sum sigurna dali me sfati i dali voopsto jas te sfativ. da se doizjasnam, mene ne me zanima kolku e pravilno, ama da naletam na pedos ja ke mu go napravam toa sto ke mu go napravam vo ime na siot bes sto go nosam vnatre.
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2012 во 12:56
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

spored mene mnogu golema glupost e smrtnata kazna. koj e toj sto si zema za pravo da odzema necij zivot? nema nikakvo opravduvanje.

...shto reche neshto...kako da ke go zadavish...na lice mesto?збунетост

...ili smrtnata ,...t.e...''isprakjanjeto ...'' vazi samo  koga se odnesuva na drzavata,...samo taa ne smeee taka da kaznuva?изненадување
Кон врв
goran-twin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2012
Поени: 385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goran-twin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2012 во 18:43
Со нејзиното читање се заклучува дека полошо е некој да силува,отколку да касапи луѓе.

И демек државата несмее во никој случај да извршува смртна казна,а луѓето може слободно со свои раце да убиваат,да ја земаат правдата во свои раце.Односно да нема никаков ред и мир;анархија.

Апсурдно,апсурдно.

Исфрустрирано размислување или ....

Ма тоа е,незнае што збори.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2012 во 01:47
of muko mori, dojde red i goran twin da me analizira,dal da placam dal da se smeam...

prva rabota, jas ne sum ubiec, vtora rabota, toa sto go pisav e samo verbalna ekspresija na lutinata sto ja osekam, treto - da naletam na pedos ili niven poddrzuvac nema da ostanam mirna.

nesto drugo nejasno?
Кон врв
paton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2011
Поени: 789
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2012 во 01:49
а овоа педофилов ќе го убиеш ли?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2012 во 01:56
nadleznite ke si ja sredat svojata rabota. jas rekov, jas ne sum ubiec, toa e samo verbalna ekspresija na lutinata sto ja cuvstvuvam.
Кон врв
paton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2011
Поени: 789
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2012 во 01:58
 ако се работи за моите деца............јас ќе го убијам.....жими се.....
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2012 во 03:52
Во 90% ваквите случаеви се резултат на детство поминато со трауми,злоставување,разводи....
Пстојано се навраќаат на тие моменти и живеат со болни сеќавања,барајќи правда,одмазда
Сега се живее многу по напнато,таквите појави станаа по чести
и затоа никнуваат само лоши случки...........за жал
А за смртна казна бидејќи кај нас нема.........можеби би му пресудила на некого,подобро да не ме снајде такво нешто тогаш и не броиш до три
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2012 во 14:44
Замислете ситуација..типот влегува во училиште или уште полошо градинка пошто на шизоидните психопати им се целна група која е најмалце моќна да им се спротистави и врши масакар ,притоа типот го факаат и знае дека ке излези за некоја година и на суд си се смешка.После 15 години излегува од менталната установа пошто е примен како ментално растоена личност и врши ново убиство нормално на по креативен начин пошто имал време да направи добро сценарио.
Според мене прво треба да им се изврши ампутација на некои делови од телото,а по некоја година можи и да се изврши смртната казна.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2012 во 15:57
Originally posted by Alekxandar Alekxandar напиша:

Замислете ситуација..типот влегува во училиште или уште полошо градинка пошто на шизоидните психопати им се целна група која е најмалце моќна да им се спротистави и врши масакар ,притоа типот го факаат и знае дека ке излези за некоја година и на суд си се смешка.После 15 години излегува од менталната установа пошто е примен како ментално растоена личност и врши ново убиство нормално на по креативен начин пошто имал време да направи добро сценарио.
Според мене прво треба да им се изврши ампутација на некои делови од телото,а по некоја година можи и да се изврши смртната казна.

Оној koj извршил масакр никогаш не излага од никаде.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,158 секунди.