|
СМРТНА КАЗНА?! |
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smrtna kazan,...mnogu grubo i neubavo zvuchi.
...samo treba da se preimenuva vo, ...''isprakjanje na onoj svet na ...onie shto samite nekogo ispratile tamu'', ...i ...reshena rabota! ..malku e podugachko ama barem nema ni traga od smrt i...kazna.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова треба да значи и кога ќе гледаме бесење да замислуваме .''isprakjanje na onoj svet na ...onie shto samite nekogo ispratile tamu'', ? А пак паѓањето на крвта да ја гледаме како ќечап. И нема ни трага од бесењето и колењето. Не си далеку со размислувањата на муслиманските фанатици. (Не е препорачливо читање од страна на малолетни лица без надзор од родител или старател) Изменето од goran-twin - 05.Јули.2012 во 00:37 |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smrtna kazna ne, ama ako nacekam pedos na sred radnja so goli race licno jas ke go zadavam.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a, zoshto?
...sakash da kazesh deka da te ubie ( pa makar posle i na delchinja te rasparchil) nekoj e polesno i podobro ,od toa da ti go spika...bez svoja volja ,..pa i na dete? |
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum sigurna dali me sfati i dali voopsto jas te sfativ. da se doizjasnam, mene ne me zanima kolku e pravilno, ama da naletam na pedos ja ke mu go napravam toa sto ke mu go napravam vo ime na siot bes sto go nosam vnatre.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...shto reche neshto...kako da ke go zadavish...na lice mesto? ...ili smrtnata ,...t.e...''isprakjanjeto ...'' vazi samo koga se odnesuva na drzavata,...samo taa ne smeee taka da kaznuva? |
|
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со нејзиното читање се заклучува дека полошо е некој да силува,отколку да касапи луѓе.
И демек државата несмее во никој случај да извршува смртна казна,а луѓето може слободно со свои раце да убиваат,да ја земаат правдата во свои раце.Односно да нема никаков ред и мир;анархија. Апсурдно,апсурдно. Исфрустрирано размислување или .... Ма тоа е,незнае што збори. |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
of muko mori, dojde red i goran twin da me analizira,dal da placam dal da se smeam...
prva rabota, jas ne sum ubiec, vtora rabota, toa sto go pisav e samo verbalna ekspresija na lutinata sto ja osekam, treto - da naletam na pedos ili niven poddrzuvac nema da ostanam mirna. nesto drugo nejasno? |
|
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а овоа педофилов ќе го убиеш ли?
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nadleznite ke si ja sredat svojata rabota. jas rekov, jas ne sum ubiec, toa e samo verbalna ekspresija na lutinata sto ja cuvstvuvam.
|
|
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако се работи за моите деца............јас ќе го убијам.....жими се.....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во 90% ваквите случаеви се резултат на детство поминато со трауми,злоставување,разводи....
Пстојано се навраќаат на тие моменти и живеат со болни сеќавања,барајќи правда,одмазда Сега се живее многу по напнато,таквите појави станаа по чести и затоа никнуваат само лоши случки...........за жал А за смртна казна бидејќи кај нас нема.........можеби би му пресудила на некого,подобро да не ме снајде такво нешто тогаш и не броиш до три |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Замислете ситуација..типот влегува во училиште или уште полошо градинка пошто на шизоидните психопати им се целна група која е најмалце моќна да им се спротистави и врши масакар ,притоа типот го факаат и знае дека ке излези за некоја година и на суд си се смешка.После 15 години излегува од менталната установа пошто е примен како ментално растоена личност и врши ново убиство нормално на по креативен начин пошто имал време да направи добро сценарио.
Според мене прво треба да им се изврши ампутација на некои делови од телото,а по некоја година можи и да се изврши смртната казна. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оној koj извршил масакр никогаш не излага од никаде. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |