![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 729> |
Автор | |||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i treba malku vreme na nina za da svati nekoi raboti, toa e ocigledno, iako ponekogas se leta, ama sekogas koga e nepotrebno
![]() |
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
ај донт гет ит |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Nina, pak se letas i butas kaj sto ne treba
![]() Изменето од moira - 06.Февруари.2008 во 22:24 |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
само 4 букви ќе ти кажам..... н и н а ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ај донт гет ит [/QUOTE] NEPISMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZZIE NE SI PISHA SO KIRILICA
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
добро зарем може да си толку ретард? НЕ ЗАМАРАЈ,кога ке видиш мој пост ПРЕСКОКНИ ГО |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
бај д веј бисерна фала на објаснувањето
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Znam,ama nepismeni u angliskiot najvishe me nerviraat toa me u4eshe nastavni4kata p angliski i mi re4e ako vidish ne pismeni odma opomeni gi i ja si ja slusham Izzie |
|||
![]() |
|||
||
изи,... и она не сака,... однатре ја тера......
![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |