|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 31> |
Автор | ||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа што нема доволно капацитет да се справи вербално не значи дека има за право да удира.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
понекогаш и зборовите се премногу малку и премногу слаби да го сломиш инаетот кај жената со која си
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Инаетот кај жената? Или чувството на немоќ кое се преобразува во тупаници само затоа што не е по нечија волја? Добро бе, имаш ли претстава што збориш или поентава е да биде само... кажано? Колку значи малку фали таа конекција за да стигне до неокортесот и да ја обработи човек разумно... ама кога човек го нема тој пат, амигдалата диктира нешто друго кое што често резултира со фатални грешки.. е после е**ње нема каење, нели? Некогаш се мисли со паметот а не со тупаницата. Лесно е да му ја здене човек некому, потешко да размисли што всушност прави. Имам јас како женско право на свое мислење и тоа не е инает туку мое мислење и само затоа што се разликува од мислењето на другиот не значи дека треба да ме предомисли со тупаници. Тоа е еквивалентно на тешка глупост!
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Збориш само за насилството ,Екши .
кажи нешто за преди тоа..Всушност што имам да дискутирам јас со тебе кога и ти и јас си легнуваме со женски ? од моја страна моабетов е завршен
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не гледам поента да дискутирам со некој кој би кренал рака на женско мојот муабет секако завршува тука!
П.С. Па зарем ќотекот не е облик на насилство? Изменето од ekszi88 - 17.Април.2012 во 17:54 |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(2)
|
|
Сакаш да кажеш дека поради тоа што немаш капацитет да се справиш со зборови, ќе крениш рака на жена (ти)?
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Навистина тажно. Не треба да ја злоупотребува машкото својата сила на физички послаби од него. Едноставно глупаво е! Еднаш ќе го употребиш ќотекот затоа што ете, таа претерала.. ќе осети човек дека тоа функционира и дека ја заќутува кога нему не му е до дискусија.. и кога човек еднаш ќе си даде за дозвола тогаш е се полесно. Едноставно не почитувам луѓе кои што воопшто креваат рака на послаби. Не ги сакам таквите во моја близина, доста ми е од луѓе без цврст карактер и кои што не знаат да застанат зад својот став со збор туку со тупаница.
|
||
|
||
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
заслужуваат.......ама од само од нивните родители...........................
разбирам во афект....да ја фатиш на лице место во престапни дејствија......да ја удриш........................ама не разбирам да ја тепаш и пак да си со неа.............. |
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не признавам ни во афект. Ќе си се истренира човек да се воздржи и да изброи до десет пред да крене рака
|
||
|
||
paton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти па ништо не признаваш.................................никој не знае како би изреагирал во даден момент ако тоа не му се случило....................истото важи и за жените................може една летва да земе, едно сукало од свекрвата или сатор од најблиската касапница и да ти ја заврши е*ачката кариера................ |
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нормално дека не признавам во афект. Знам што ми се дешава баш сега на мене заради еден глупав афект на една пијана особа. Не признавам во никој случај. Ако е човек лут не за џабе се препорачуваат тепање перници и такви некои работи... зашто доволно е еден удар во афект и да осакатиш човек. Наравно дека нема да признаам.. Заради еден глупав афект пред некоја година сега ќе бев мртва,... и како да го признаам тоа? Јас кога сум бесна и кога ми се случува нешто не тепам послаби од мене и не им се истресувам на луѓето со навреди. Секој ако сака може да научи да се контролира. Не да потиснува, ама да си научи кое каде може да се истресе а каде не.
|
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме сваќаш ли дека понекогаш тоа е крајниот излез од ситуацијата кога веќе е станата нетрплива...
Изменето од емил - 17.Април.2012 во 18:12 |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Екши , ајде немој да ми изиграваш жртва и да ми се правиш на Божицата на семејното разбирателство
Пушти си интернет да видиш колку жени тепат мажите си и со која жестокост го прават тоа...
|
||
paton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
алоооооо.......зборувам ако го фатиш маж ти.....дечко ти.....женскати...што и да е..... на дело...............во блудни дејствија со друга/ друг.........................не зборувам ако се опие, изгубил на кладилница или го заеебал шефот/шефицата.........
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |