![]() |
|
Колку долго терате секс партија????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 23> |
Автор | ||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zavisi !
|
||
You live only ONCE!
|
||
![]() |
||
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
|
saat i osum minuti
Изменето од zajkoo - 15.Ноември.2007 во 00:23 |
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
tocno tolku?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
|
tocno tolku ni poveke ni pomalku. Na saat i osum minuti zastanuvam i po 30 sek pauza pocnuvam nova partija
|
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
![]() |
||
Lolita ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
|
toa najcesto zavisi od maskata strana moeto iskustvo e 10min, pa 5-6 min pauza, pa cel saat potoa
![]() |
||
Your sweetest nightmare
|
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
zavisi od kako ce mi se pogodi ...idam vo raspon od 5min -1h i 30 min...doduse da ne se falam toa od saat i pol mi se sluci samo ednas edvaj zavrsiv...a za vtora partija ili treta ne sum bas u aktivna sostojba , ja bi na grb a partnerkata neka skoka, ripa , tegli, zvaka...neka prai sto saka samo da ne me tera ja da rabotam....abe masko...
![]() Misija vracanje vo zivot na izumreni temi... ![]() |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Prasanjeto ne mi e bas .... "Kolku mozete da terate seks partija?" ... ma ne e vo prasanje kolku jas mozam , tuku kolku Toj moze ....
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
|
По желба, порачка и инспирација
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
кога лубам сакам и пак, и пак, и пак....
![]() |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Nemoj src .... ova vaka zvuci kako oglas ....
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
вие на стоперица да не гледате
![]() |
||
![]() |
||
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
|
Можеби. Само со многу скирени работи кои ги има меѓу редови. Којзнае да ги види и прочита ![]() |
||
![]() |
||
Tor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
|
2 casa a ponekad i 2 i pol...bez pauzi...
|
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
изгледа има некој неспоразум не те прашаја колку сати дремиш пред телевизор туку колку сати терате секс партија ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |