![]() |
|
Кој прв ќе каже не ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 47> |
Автор | ||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SEKOJ SO SVOETO TAJNO ORUZJE ![]() |
||
![]() |
||
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
elena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 804 |
|
Poslem ke uspees da stanes ili ke ti se tresat kolenicite? |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
зашо да станам???? |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
elena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 804 |
|
Nema da lezis ke kleces na kolena
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
право да ти кажам, све ќе праам у тој момент, али... биди сигурна дека клечењето би ми била крајна ама ептен крајна комбинација која што вопшто нема ни да влезе у игра Изменето од Ghost |
||
![]() |
||
![]() |
||
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Nikola84 ![]() Група ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
(brmm napisa ка е, кој сака нека се прави маж, жената може повеќе да издржи) OD KOGA ZENITE POCNAJA DA SE PRAVAT HRABRI I IZDRZVIVI KOGA DO VCERA VIKAA DEKA NEJKAT SEX SAMO LUBOV ZA TOA STO SEXOT GI BOLEL GUBELE NEVINOST GUBELE(nezmam sto) I USTE KAKVI NE GLUPOSTI |
||
![]() |
||
Nikola84 ![]() Група ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
NE DEKA NEMA DOBRI ZENI IMA ZA SREKA NO MNOGU MALCE
|
||
![]() |
||
|
VO EDNA VRSKA POSLE DOLGO ODENJE DEVOJKATA KE MU DOZVOLI SEX NA MAZOT I TOA KOJZNAE SO KOLKU MOLENJA OD STRANA NA MAZOT I KOGA KE ZAVRSAT SO SEXOT ZENATA KE VIKA KOLKU JA BOLELO.... I STO USTE NE I SEGA IM TEKNALO DA KAZAT DEKA BILE POHRABRI STO SAMO SE SILAT NA INTERNET A VO PRAKSA NE E TOCNO.
|
||
![]() |
||
|
(Синдарела rece mazot na st.1) moze ako ne ja bivalo za odnos so maz mozebi a BI JA PRASAL zosto stavoila slika gif so gola zenska dali toa znaci nesti? |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
не знам на која страна гледаш другарче, но јас знам премногу добри цури поради кои на премногу машки косата им се крева кога ќе ги видат, и затоа не ти држи ова вода ама ич.... девојки секгаш има убави, ама вистината е дали ти можеш да им влезеш у шема, ништо друго |
||
![]() |
||
![]() |
||
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
|
nikola epa ti ako si naletal na takva licnos to e tvoja sreka |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Мислам дека одговорот го знае секое машко нетреба да те чуди.После две три четири партии машкото ке каже неможам а женското може уште ако сака ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |