|
Вистина или фарса - Реформите во здравството |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 55> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako barem eden od ovie priucheni doktorchinja se sankcionira,bogami i drugite kje podrazmilat malku pred da si poigraat so nechij zivot...koga jas bi bila vlast smesta bi im ja odzemala licencata za rabota na onie koi se ''grizea'' za g-not Spasovski.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За кратко време ќе бидат зад решетки обвинетите. Основното Јавно Обвинителство ја заврши позитивно работата, ОБВИНИТЕЛНИОТ акт веке е во Судот а Судот има закажано рочиште. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Главната расправа е веќе закажана за месец Февруари 2009 година. |
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So dusha go chekam izhodot
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исходот е и испит на правниот систем во државата. Заинтересирани се повеќе медиумски куќи наши и странски од кои интересно е и заслужуваат посебна почит акредитираните журналисти од Хелсинки. |
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stiskam palci da go polozat ovoj ispit,blagodaram Orlov na informacijata
|
|
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм гледам дека се наближува почетокот на решавањето на проблемот на семејството Спасовски, но не значи со сигурност дека ќе се реши проблемот, тука зависи од судството сега ќе се покаже какво судство имаме, само го замолил Орлов обавезно да не извести тука нас, за исходот на судскиот процес.
|
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Филипе, чедо божје правдата е на наша страна и за се ќе бидете известени. Впрочем и медиумите ќе го кажат своето, се разбира оние кои не се под јуриздикција на Законодаството. Оние кои нема цензура со душа го чекат тој светол ден.
|
|
|
|
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се надеваме дека ќе биде се во ред... и дека работите ќе си дојдат на своето место.
Изменето од FILIP toa sum JAS - 07.Јануари.2009 во 02:03 |
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немај гајле. Вистината секогаш победува. Пред вистината и искривената правда клекнува и молчи...............
|
|
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka se mnogu pozitivni novite reformi vo zdravstvoto. Long live VMRO DPMNE
|
|
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа вакви позитивни работи кои се случија на семејството Спасовски ако ти се допаѓаат тогаш... повели побарај ги од позитивните реформи во здравството, па се надевам дека Господ ќе те послуша и ако сакаш ќе ти ја исполни желбата, не заборавај денес е ОГРОМЕН ПРАЗНИК ХРИСТИЈАНСКИ-ПРАВОСЛАВЕН!!!
|
|
|
|
Beliot Angel
Сениор Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Tanzania Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почитувани од Основниот суд-Кривичен оддел-Скопје!
Семејствојтвото Спасовски,моли,сериозно да пристапите кон решавање на овој случај.Молиме да не дозволите,да потклекнете на никакви притисоци,виновниците што допринесоа да згасне животот на Станојко Спасовски, мора да бидат дебело казнети и да одговараат.Од Здравствениот центар „Железара“, му ја насадија бактеријата, а овие од клиниката за Пулмологија и Нефрологоја како добри стручњаци „брзо“ ја открија нивната гнасотија и уште повеќе му го загрозија животот и нивниот пациент заврши со СЕПСА. Господа Правобранители! Вие сте задолжени да ги заштитувате интересите на државните институции,добро размислите дали во овој случај треба да ги заштитите и браните убијците во белите мантили иволвирани во овој случај.Добро размислите, дали треба да бидете од нивна страна. Овие дактори допринесоа да згасне еден живот.Овој човек сакаше уште да живее( затоа уште кога го чувавме дома,му заигра нерв на лицето,трепките дома и во црква му трепереа)имаше голема обврска и желба, синчето кое е сега14,5 год.со своето влијание и љубов да го усмери по правиот пат по кој и тој самиот се движеше.Ова дете по смртта на татко му, многу се промени во однесувањето и учењето,зашто татко му му беше водилка во неговиот живот,А СЕГА ???Господа од двете и институции со вашата правилна одлука ќе докажете дека сте НЕЗАВИСНО СУДСТВО правилно да пресудите како да се работи за ваш најблизок. Се надевам дека правдата и вистината ќе бидат Е Д Н О ! ЗАДОВОЛЕТЕ ЈА ПРАВДАТА , ИСПОЛНЕТЕ ЈА И ПОРАКАТА НА ПОКОЈНИКОТ КОЈА МИ ЈА ПРАТИ !!! СО ВАШАТА ПРАВИЛНА ПРЕСУДА ДА СЕ КАЗНАТ КРИВЦИТЕ ВО БЕЛИОТ МАНТИЛ,ДА ИМ БИДЕ ПОУКА НА ДРУГИТЕ НИВНИ КОЛЕГИ, КАКО ТРЕБА ДА РАБОТАТ И ОВОЈ СЛУЧАЈ ДА ИМ БИДЕ ПОСЛЕДЕН?ДАЛЕКУ БИЛО ОД СЕКОГО !!! |
|
,,ВИСТИНАТА Е ОСЛОБОДЕНА ОД ДАНОК НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ,,
.......ALEA JAHTA EST......... |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bash i jas sakav da go prasham sssssss da obrazlozi vo koj smisol se dobri reformive vo zdravstvoto,so vakvi sluschai koi gi ima vo golem broj a ne doshle do javnosta,so toa shto posle 14h se plakja privatno vo drzavni institucii,pa kaj go ima toa koj ima moznost i kapacitet da otvori privatna zdravstvena ordinacija sekoja chest neka go otstapi mestoto vo drzavniot sektor na drug i neka raboti privatno,a ne da koristi aparatura ,prostorii pa i med.personal za da si gi polni dzebovite na smetka na pacientite.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |